Epson proširuje asortiman laserskih projektora EpicVision Ultra uz novi model EH-LS650B/W

Epson je obogatio svoj EpicVision asortiman novim pristupačnim kućnim projektorom, modelom EH-LS650. Ovaj najnoviji 4K PRO-UHD Smart TV sa laserskom projekcijom dolazi sa vrhunskim audio i vizuelnim funkcijama, odličnom vezom i lakom postavkom, omogućujući celoj porodici gledanje sadržaja bez muke. Njegovo delikatno, moderno kućište i dizajn uklopiće se i u najmanji prostor, čineći ga idealnom zamenom za tradicionalni TV.

PCPress.rs Image

Ugrađeni Chromecast je platforma koja vam omogućava da strimujete svoje omiljene sadržaje sa telefona, tableta ili laptopa direktno na projektor. Lako je kontrolisati poznate aplikacije sa svog iPhone , iPad, Android uređaja ili tableta, Mac ili Windows laptopa ili Chromebook-a.

Ugrađeni YAMAHA zvučnici od 20W projektora su smešteni u perforirani metalni poklopac sa mogućnošću rada kao samostalni pametni zvučnik. Uz Android TV, projektor nudi hiljade filmova, emisija i igara na Google Play, YouTube i mnogim drugim popularnim platformama.

Kada se nalazi blizu ekrana, može da projektuje svetle slike do 120” sa 3LCD tehnologijom. Sa 4K PRO-UHD, slike su velike, oštre, što ga čini idealnim za gledanje filmova, televizije, sportskog programa, a kašnjenje ulaznog signala od 20 ms,čini ga odličnim za gejming.

PCPress.rs Image

Zahvaljujući plug and play funkcijama, lako je podesiv pomoću aplikacije Epson Setting Assistant koja automatski podešava trapezoidni prikaz pomoću kamere pametnog telefona.

Pročitajte i:  Epson se pridružuje akciji Sat za našu planetu u podršci globalnim ekološkim akcijama

Ana Bajagić, marketing menadžerka kompanije Epson za region Balkana rekla je: „Naš najnoviji dodatak porodici EpicVision, EH-LS650 je moderan, ali pristupačan projektor u kome porodica i prijatelji mogu da uživaju. Ne samo da izgleda zapanjujuće, već i zvuči neverovatno. Nikada nije bilo lakše zameniti TV i dobiti zabavu na velikom ekranu u svom domu.”

EH-LS650B/W biće dostupan u prodaji od oktobra.

 EH-LS650BEH-LS650W
Body and TrimBlackWhite
Throw Ratio0.25 – 0.620.25 – 0.62
Laser Light Source10 years110 years1
3LCD projection technologyYY
Screen Size60-120”60-120”
 Android TV with Google Assistant, Google Play and Chromecast built-inYY
Sound by YAMAHABuilt-in 2.1ch,  5W stereo x 2 10W woofer x 1Built-in 2.1ch,  5W stereo x 2 10W woofer x 1
HDMI● 2 eARC/ARC● 2 eARC/ARC
Resolution4K PRO-UHD4K PRO-UHD
Brightness3,600lm3,600lm
Light source life (eco/normal)10 years10 years
Facebook komentari:
SBB

Tagovi: ,