Microsoft OneDrive AI planovi

Microsoft održava specijalan OneDrive događaj 3. oktobra na kojem kompanija planira da ponudi „uvid u naše AI planove“ za uslugu skladištenja u oblaku. Događaj „Budućnost upravljanja datotekama“ će se prenositi uživo na Microsoft timovima i izgleda da će uključivati redizajnirani OneDrive interfejs, zajedno sa novim funkcijama pretraživanja i deljenja koje pokreće veštačka inteligencija.

PCPress.rs Image

OneDrive događaj će se održati samo nekoliko dana nakon Microsoftovog „specijalnog događaja“ u Njujorku 21. septembra. Priča se da će Microsoft lansirati tri nova Surface uređaja na ovom događaju, uz obećanja o poboljšanju veštačke inteligencije za Microsoft 365, Windows, Bing i još mnogo toga. Možda ćemo čak videti neke od ovih promena OneDrive-a na Microsoft-ovom septembarskom događaju, sa dubljim zaronima tokom ovog oktobarskog prenosa uživo.

OneDrive godinama nije imao značajnu reviziju, tako da bi bilo koje AI funkcije potencijalno mogle značajno poboljšati mogućnost pretraživanja fotografija i dokumenata na usluzi za skladištenje u oblaku. Microsoft takođe nastavlja sa dodavanjem Copilot pomoćnika u svoje različite aplikacije i usluge, tako da bismo čak mogli videti i namenski Copilot za OneDrive.

Pročitajte i:  Microsoft pravi „Zvezdanu kapiju“

Izvor: TheVerge

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,