BIZIT plus

ERP Calculus 12

Calculus 12 je domaće ERP softversko rešenje preduzeća Calculus d.o.o., dizajnirano da zadovolji potrebe operativnog poslovanja i planiranja resursa u segmentu malih i srednjih preduzeća.

PCPress.rs ImageCalculus 12 pokriva širok spektar poslovnih potreba, uključujući računovodstvo, finansije, upravljanje odnosa sa klijentima (CRM), upravljanje zalihama, prodaju, nabavku, organizaciju i praćenje proizvodnje, planiranje kadrova, obračun zarada, evidenciju osnovnih sredstava, analitiku i izveštavanje. Njegova ERP arhitektura olakšava protok informacija između različitih poslovnih funkcija u okviru preduzeća i razmenu informacija između većeg broja organizacionih jedinica na različitim lokacijama (ogranci, ispostave, maloprodaje i slično). Svi podaci se implementiraju na dosledan način uz pouzdan i blagovremen pristup svim podacima.

Malo veliko preduzeće

Ukoliko ste osnovali preduzeće sa samo nekoliko zaposlenih, veoma brzo ste shvatili koliko je teško kontrolisati i upravljati dinamičnom prirodom vašeg posla. Svima je poznato da se mala preduzeća po poslovnim obavezama suštinski ne razlikuju od velikih. I vaše poslovanje odlikuje kompleksnost velikog biznisa, zajedno sa mnogim drugim ograničenjima. I vi redovno komunicirate sa klijentima, bavite se nabavkom, obračunavate i plaćate zarade i dažbine, upravljate rokovima, isporučujete proizvode, robu i usluge, odgovarate na upite klijenata i to sve tako da svi budu zadovoljni baš kao i u velikim preduzećima.U skladu sa položajem i snagom na tržištu, velika preduzeća stiču prednost korišćenjem naprednih informacionih tehnologija za masovnu obradu ogromne količine podataka i efikasno upravljanje procesima. Mala preduzeća se bore da vremenom dostignu barem sličnu poziciju i organizaciju poput velikih preduzeća. Nažalost, pri tome mala preduzeća često koriste kombinaciju raznih aplikacija kao što su tabele i razni knjigovodstveni programi. Problem je što ovi programi i tabele nisu međusobno integrisani niti su u stanju da prate rast preduzeća. ERP Calculus 12 sve to menja… i to u vašu korist.

Pročitajte i:  Salesforce kao holističko biznis rešenje

Zasnovan na klijent‑server arhitekturi, Calculus 12 prikuplja, čuva, klasifikuje, obrađuje i upravlja velikom količinom vaših poslovnih podataka i čuva ih u Sybase SQL Anywhere 32/64‑bitnoj bazi, odakle se algoritamski transformišu u korisne poslovne informacije posredstvom skupa integrisanh aplikacija. Prikupljene i prezentovane informacije vi i vaše upravljačke strukture u preduzeću možete koristiti ne samo za upravljanje procesima, već i prilikom donošenja odgovarajućih i blagovremenih odluka kako biste bili i ostali ispred vaše konkurencije.

Centralizovani podaci

ERP Calculus 12 je projektovan za Microsoft Windows operativne sisteme i višekorisnički (mrežni) rad pomoću Sybase PowerBuilder 12 alata za razvoj i modeliranje podataka.

Kompanije Sybase drži približno 30% svetskog tržišta baza podataka a vama, predefinisanim i slobodnim SQL upitima, pomaže da uspostavite model za definisanje i nadgledanje osnovnih pokazatelja poslovnih performansi (key performance indicator – KPI) i za potrebe poslovne analitike i izveštavanja (BI – Business Intelligence). Vaši interni podaci brzo i lako mogu biti izvezeni u big data okruženje za potrebe napredne analitike.

Ovako „naoružan“, ERP Calculus 12 predstavlja kičmu vašeg poslovanja, daje mu oslonac i snagu, obezbeđuje transparentnost i efikasnu kontrolu svih procesa u preduzeću. Spisak funkcija možete da pregledate na calculus.rs/softver/prezentacije.html, na stranici „Prezentacije“.

Pročitajte i:  ASW Inženjering uvodi budućnost poslovanja kroz AI ERP sistem – asw:dominus

www.calculus.rs

(Objavljeno u PC#243)

Facebook komentari:
Računari i Galaksija
Tagovi: , , ,