BIZIT 2022

Facebook ne učitava fotografije već prikazuje komentare svog bota

Kompanija Facebook ima ozbiljnih tehničkih problema sa fotografijama na svojim društvenim mrežama.  Ipak, to je ujedno i jedinstvena prilika da vidite kako FB bot tumači vaše fotke.

Facebook ne učitava fotografije instagram twitter

Ukoliko ste danas neuspešno pokušavali da postavite fotku na neki od Facebook servisa, niste jedini. Mnogi su prvobitno pomislili da nešto nije u redu sa konekcijom, ali se ispostavilo da je greška mnogo veća od sporog neta.

Facebook ne učitava fotografije korisnika

Nemogućnost učitavanja fotki ima bar jednu pozitivnu stvar – možete da vidite kako Facebook bot tumaču vaše fotke i obeležava ih. Naime, Facebook fotografije se možda nisu još učitale, ali jeste njihov opis. Reč je o osnovnim opisima fotke, uključujući koliko je ljudi na slici, šta rade, šta je oko njih i kada je fotka kreirana.

facebook ne učitava fotografije

Iza ovoga stoji kompletan sistem koji je zakazao. Toga su postali svesni Facebook zvaničnici koji su konstatovali problem i bacili se na njegovo rešavanje. Ipak, ništa se nije promenilo poslednjih par sati, pa počinjemo da sumnjamo je ovo potencijalno kompleksniji problem nego što se predstavlja.

Pročitajte i:  Šta 21 milijarda Facebook prijateljstava govori o ekonomskoj lestvici u SAD

U međuvremenu, Facebook radi na popravci kurcšlusa koji je nastao, uveren da će sve otići kao rukom odneseno. Da li i vi imate problem sa učitavanjem? Kako je sve prošlo?

Izvor: The Verge

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: ,