ASUS ROG Flow

Fujitsu: Lakši prelazak na Windows 7

Fujitsu je objavio novo rešenje DeskView Advanced Migration koje kompanijama omogućava da na jednostavniji i jeftiniji način pređu na korišćenje novog hardvera i najnovijih operativnih sistema, kao što je Windows 7.

DeskView Advanced Migration dopunjuje rešenje Managed Office koje velikim kompanijama omogućava da neprestano procenjuju i ažuriraju svoje korporativne IT infrastrukture kako bi ih optimizovali za postizanje najboljih performansi. Sa oporavkom ulaganja u IT procenjuje se da trenutno na tržištu ima preko 70 miliona personalnih i prenosivih računara koje je “vreme pregazilo”.

Mnogi od njih funkcionišu na Windows XP operativnom sistemu, koji se bliži kraju svog tehnološkog dosega. Taj podatak, uz značajan porast troškova održavanja sistema – naročito prenosivih i desktop PC računara kojima su i garancije na proizvod istekle – objašnjava potrebu korporacija da otpočnu sa planiranjem prelaska na novije uređaje sa novijim operativnim sistemima, kao što je Windows 7.

Taj proces, međutim, može da bude skup, dugotrajan i težak, pa kompanije moraju da razviju strategiju da svoje IT infrastrukture drže ažurnim. Već optimizovano za Windows 7 operativni sistem, Fujitsuovo rešenje DeskView Advanced Migration je osmišljeno da prenošenje ličnih podataka i podešavanja sa starih na nove uređaje učini brzim i jednostavnim, u najvećoj mogućoj meri. Štaviše, kada se ovaj proces sprovede, rešenje efikasno briše sve podatke sa starih diskova, što kompanijama omogućava da se reše nepotrebnog hardvera bez rizika po bezbednost i poverljivost svog poslovanja.

Pročitajte i:  FBI upozorava kompanije da obrate pažnju na TeamViewer i Windows 7

DeskView Advanced Migration rešenje nudi širok izbor scenarija nadogradnje sa svih aktuelnih operativnih sistema kompanije Microsoft, i kompatibilno je sa hardverom svih dobavljača PC i prenosivih računara sa Windows operativnim sistemom. Rešenje je takođe idealno za kompanije koje planiraju da svoje desktop sisteme organizuju po konceptu računarskih oblaka zato što omogućava kreiranje virtuelne slike sa starih sistema i jednako uspešno može da se koristi za nadogradnju fizičkih i virtuelnih mašina.

DeskView Load, deo rešenja Managed Workplace, razvijeno je na osnovu Fujitsuovog najboljeg iskustva iz domena pojednostavljenja procesa personalizacije pojedinačnih računara. Od instalacije softvera i hardvera, do upotrebe rešenja i resursa za upravljanje, Fujitsuov DeskView Load smanjuje troškove tokom procesa implementacije i za vreme reinstalacija, tokom čitavog životnog ciklusa proizvoda.

DeskView Load i DeskView Advanced Migration su već dostupni po cenama koje varijaju u zavisnosti od modula.

Izvor: Fujitsu

Facebook komentari:
BIZIT Seminar

Tagovi: , , , , ,