BIZIT 2022

Galaxy Note 4 sa unapređenom LTE tehnologijom

Stiže nam Samsung Galaxy Note 4 sa unapređenom LTE tehnologijom koja pruža maksimalne brzine preuzimanja podataka od 300Mbp.

Photo: PC Press
Photo: PC Press

Ovaj telefon će pružiti korisnicima novo multimedijalno iskustvo, jer će omogućiti veće brzine pregleda interneta, brže puštanje sadržaja i bolji pristup aplikacijama sa velikom količinom podataka, obećavaju iz kompanije Samsung.

 „Smartfon sa unapređenom LTE tehnologijom je logičan korak napred u mobilnim tehnologijama, što je dokaz dugoročne posvećenosti kompanije Samsung u pružanju inovacija u telekomunikacionoj industriji“, istakao je Dž. K. Šin, generalni direktor i predsednik divizije za IT i mobilne komunikacije u kompaniji Samsung Electronics. „Nastavljamo da postavljamo nove standarde i da pomeramo granice, čime prenosimo mobilnu tehnologiju na novi nivo.“

Samsung Galaxy Note 4 prima tri različite frekvencije i donosi brzine prenosa podataka i do 300 Mbps. Korisnici mogu da preuzmu video snimak od 700MB za oko 19 sekundi ili 10 pesama sa 40MB za oko jedne sekunde.

Galaxy Note 4 sa naprednom LTE tehnologijom biće spreman za servis LTE-A Kategorije 9, sa brzinama preuzimanja od 450 Mbps, a čija se komercijalizacija očekuje krajem 2015. godine, navodi se u zvaničnom saopštenju.

Facebook komentari:
Pročitajte i:  Samsung obećava nultu emisiju ugljenika do 2050. godine
eFakture

Tagovi: , ,