Generator Fluo – konkurs za najbolju studentsku inovaciju

Po uzoru na konkurs Generator, u okviru kojeg je najbolja preduzetnička inovacija nagrađena sa milion dinara krajem prošle godine, Societe Generale banka nastavlja sa podrškom inovacijama i preduzetništvu u Srbiji i organizuje nagradni konkurs, Generator Fluo, namenjen studentima svih univerziteta i fakulteta u Srbiji koji žele da prijave svoje preduzetničke ideje koje imaju potencijal da kreiraju razliku na tržištu. Glavna nagrada za pobednika je sedam dana u tehnološkom habu Societe Generale Grupe u Parizu, a rok za prijavu je 9. april.

PCPress.rs Image

Pravo na učešće imaju studenti, pojedinci ili timovi do tri člana, koji studiraju u Srbiji (bilo na državnom ili privatnom fakultetu), imaju između 18 i 27 godina, a žele da pokrenu novu ili unaprede postojeću preduzetničku ideju, bez obzira na delatnost. Nakon isteka roka za prijavu, stručni žiri će proceniti inovativnost, izvodljivost i održivost projekata i izabrati 40 najboljih inovacija koje će uz pomoć mentora razraditi biznis plan. U poslednji krug nagradnog konkursa plasiraće se deset finalista čiji će projekti biti predstavljeni na sajtu Generator.rs. Finalisti ulaze u trku za glavnu nagradu, nagrade partnera, a inovacija sa najviše glasova javnosti osvaja nagradu publike. Prezentacije finalnih ideja i proglašenje pobednika pred žirijem, medijima, preduzetnicima i investitorima biće organizovane 31. maja.

PCPress.rs Image

Za svakog člana pobedničkog tima, kompanija Generali Osiguranje Srbija obezbedila je džeparac u dinarskoj protivvrednosti od 500 evra,  polise putnog zdravstvenog osiguranja u toku nagradnog putovanja i obilazak Pariza balonom. Inovaciju koja osvoji najviše glasova publike nagradiće Comtrade paketom pametnih uređaja Tesla (TV, tableti i pametni telefoni).

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , , , , , , , ,