BIZIT Seminar

Gigabyte je ekskluzivni WoT partner

Sa preko 100.000.000 registrovanih naloga širom sveta, i upisanim Ginisovim svetskim rekordom za 1.114.222 simultanih igrača na jednom serveru, “World of Tanks” je svetska senzacija. Kako je “World of Tanks” glavna igra Wargaming-a, GIGABYTE je pružio globalnu podršku sa jednom od svojih najboljih gejming matičnih ploča, novom Z170X-Gaming 3.

PCPress.rs Image

Ekskluzivno partnerstvo GIGABYTE sa Wargamingom donosi najviše igračima-veteranima. World of Tanks igrači u EU i CIS oblastima koji kupe GIGABYTE Z170X-Gaming 3 matičnu ploču će dobiti kupon u kutiji sa bonus kodom, pozivnim kodom i drugim ekskluzivnim dodacima. Dodatno, novi igrači igre World of Warship i vlasnici GIGABYTE Z170X-Gaming 5 matične ploče ili Z170X-Gaming 7 matične ploče kupljene u pomenutim regionima će dobiti pozivni kod koji će im dati pristup Diana Russian Premium Cruiser-u, Tier II port slotu, 7 dana premijum naloga i 500 signalnih zastava.

GIGABYTE-ovo vođstvo u industriji ne staje sa ovim partnerstvom, vodećim hardverskim kvalitetom i zadovoljstvom mušterija koje su ga učinile najprodavanijim i omiljenim među gejmerima godinom za godinom. GIGABYTE G1 gejming matične ploče su najbolja opcija za gejmere koji žele da iskuse Intel-ovu 6. Gen Core™ CPU-ova. GIGABYTE-ove nove matične ploče su bazirane na Z170 čipsetu, donoseći vas bliže bici, sa podrškom za AMP-UP audio, M.2 portove velikog protoka, naprednim mogućnostima overkloka i USB 3.1 povezivanjem.

Da saznate više o Wargaming partnerstvu matičnih ploča sa GIGABYTE:
Z170X-Gaming 3
Z170X-Gaming 5
Z170X-Gaming 7
Da saznate više o GIGABYTE promotivnim aktivnostima sa Wargaming-ovim World of Tanks, molimo posetite sledeći link

 

Pročitajte i:  Gejming Youtube je u previranju zahvaljujući novim pravilima o nasilju i vulgarnosti

 

 

 

 

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: , , , , , ,