ERP 2024

Google priprema novi wellbeing vidžet

Nakon što je prošlog meseca najavio nove vidžete za Google fotografije, Play knjige i YouTube muziku, Google sada priprema novi vidžet za digitalno blagostanje. 

PCPress.rs Image

Digitalno blagostanje

Predstojeći vidžet će vam omogućiti da lako pratite vreme koje ste proveli ispred ekrana na početnom ekranu, pa čak i da vam pruži informacije o tome koliko ste vremena proveli na najčešće korišćenim aplikacijama. Vidžet pod nazivom „Your screen time“ vam omogućava lak pristup vremenu koje provodite ispred ekrana na početnom ekranu. U konfiguraciji 2×1, vidžet prikazuje samo vaše ukupno vreme ispred ekrana. Ali ako se odlučite za veću veličinu, ona takođe pokazuje vreme koje ste proveli na prve tri aplikacije.

Takođe je vredno napomenuti da vidžet podržava Android 12 engine zasnovan na pozadinama i menja boje na osnovu vaše trenutne pozadine. Štaviše, i podržava tamne i svetle teme.

Iako vidžet nije aktivan u trenutnoj beta verziji, on je zaista funkcionalan, što nas navodi da verujemo da bi mogao da počne da se prikazuje korisnicima sa sledećim beta izdanjem. 

Pročitajte i:  Blizanci na AI zadatku

Izvor: Xda-developers

Facebook komentari: