GoPro: Zakoračite u svet digitalizacije sa samopouzdanjem

Skoro je nemoguće setiti se vremena kada kompanije svakodnevno nisu koristile kompjutere. Tehnologija je od tada znatno napredovala, pa danas gotovo niko ne može da zamisli svoj radni dan bez Interneta i poslovnih aplikacija.

PCPress.rs Image

Iako je digitalizacija stvorila bezbroj novih prilika za sve one koji su je uveli u svoje poslovanje, još uvek postoje firme koje nisu online. Digitalizacija u poslovanju postala je skoro pa neophodna za uspeh u današnje vreme. Ona se dešava kada kompanija počne da koristi digitalne tehnologije kako bi unapredila svoj biznis model i stvorila nove prilike za rast.

Za različite kompanije i ljude ta reč znači i odnosi se na različite stvari. Definicija sama po sebi nije najznačajniji aspekt samog procesa, već je važno da svako razume zbog čega je digitalizacija važna i na šta se sve ona odnosi. Kako je, na kraju dana, proces digitalizacije tu pre svega da bi firma koja u taj proces ulazi bila uspešnija nego što bi bila bez nje, pre svega od sebe same, pa zatim i od ostalih konkurenata na tržištu, jedan od najvažnijih aspekata je da se ovaj proces planira i da mu se opredele odgovarajući resursi da bi se proces sproveo što brže i efikasnije, da bi povraćaj investicije vremena i novca bio što brži i veći.

Pročitajte i:  Fokus je na ljudima: PANTHEON Kadrovi

GoPro je na desetoj BIZIT konferenciji predstavio dva rešenja koja će pomoći da digitalizujete svoje poslovanje: Document Central i GoPro BC Insight.

Upravljanje dokumentima nikada nije bilo jednostavnije

Dokumenta, bez obzira na to da li su u štampanom ili elektronskom obliku, ključna su komponenta svake kompanije. Upravljanje poslovnim informacijama koje se često nalaze na različitim lokacijama može predstavljati ogroman izazov, pogotovo kada uzmete u obzir sve veći porast sajberpretnji.

PCPress.rs Image
GoPro Document Central

GoPro Document Central omogućava efikasniju distribuciju i kontrolu informacija i dokumenata u okviru organizacije tako što pojednostavljuje i uniformiše poslovne procedure, kretanje dokumentacije i obaveštavanje putem e-pošte.

GoPro Document Central smanjuje obim papirne dokumentacije i na taj način stvara direktnu uštedu. Zahvaljujući integraciji sa ostalim aplikacijama iz Microsoft ekosistema, možete ga povezati s njima i izvući maksimum iz aplikacija koje već svakodnevno koristite. Pored toga, GoPro Document Central će vam pružiti sledeće pogodnosti: skalabilnost, ubrzanje poslovnih procesa, smanjenje ručnog unosa, standardizaciju i optimizaciju procesa i dokumentacije, bolju kontrolu dokumentacije i toka dokumentacije, maksimalnu bezbednost informacija u skladu sa zakonskom regulativom i još mnogo toga.

Pročitajte i:  MELANY SOFTWARE inovira upravljanje preduzećem: Inovacija kroz integraciju

Napravite jasne, pregledne i moderne izveštaje za par sekundi

GoPro BC Insight je rešenje zasnovano na Microsoft Power BI platformi i Microsoft Dynamics 365 Business Central ERP rešenju koje krajnjim korisnicima omogućava jednostavnu analizu podataka kroz detaljan uvid u važne segmente poslovanja. Ovo rešenje vam pruža mogućnost da napravite jasne, koncizne, pregledne i prijatne za oko izveštaje za svega par sekundi.

PCPress.rs Image
GoPro BC Insight

Svi menadžeri žele da donose odluke zasnovane na osnovu tačnih i sistematizovanih podataka. Prikupljeni podaci iz različitih izvora dobijaju značenje i postaju korisne informacije u GoPro BC Insight rešenju. Ovaj moćan alat omogućava kompanijama da brzo, lako i jednostavno vizuelizuju i analiziraju ključne podatke kako bi podigli celokupno poslovanje na viši nivo.

Svi koji žele da saznaju kako uz pomoć digitalizacije mogu unaprediti svoje poslovanje, mogu nam se obratiti. Rado ćemo vam odgovoriti na sva pitanja i pomoći da pristupite digitalizaciji na pravi način.

GoPro.rs

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , ,