ERP 2024

Hand Mirror za Apple MacBook

Hand Mirror je jednostavan, besplatan Mac uslužni program koji živi u vašoj traci menija. Kad god kliknete na njega, videćete mali pregled vaše selfi kamere. Ako se pripremate za video poziv sa kolegama ili samo želite da proverite koliko ste razbarušeni drugim posetiocima kafića u 8 ujutro, to je savršen mali alat.

PCPress.rs Image

Programer Hand Mirror-a Rafael Conde nedavno je predstavio plaćeni dodatak za aplikaciju koji otključava neke bonus funkcije. Jedan od tih novih trikova — nazvan „okidač zareza“ . Kada je omogućeno, Hand Mirror će prikazati pregled selfi kamere svaki put kada kliknete iza oblasti zareza na Apple-ovim 14-inčnim i 16-inčnim MacBook Pro i M2 MacBook Air. U ovom režimu takođe možete sakriti ikonu trake menija da biste oslobodili prostor tamo.

Ne morate biti precizni ili kliknuti u sredini zareza; bilo gde iza toga će učiniti.

Ostale pogodnosti Hand Mirror Plus uključuju mogućnost pomeranja prozora za pregled negde drugde na ekranu, promene njegovog izgleda, odabira druge ikone aplikacije i još mnogo toga. Preporučio bih da besplatno preuzmete Hand Mirror iz Mac App Store-a i da ga isprobate. Odatle možete odlučiti da li je pristup na traci menija dovoljno dobar ili je vredno potrošiti nekoliko dolara da biste dobili skriveni trik.

Izvor: TheVerge

Facebook komentari: