ASUS Zenbook

Harry Potter: Predstavljena nova igra Hogwarts: Legacy 

Pripremite štapić i metlu, jer dolazi nova Harry Potter igra.

PCPress.rs Image

Hogwarts: Legacy je novi Harry Potter RPG koji je predstavljen u PS5 showcase-u prošle nedelje. U igri, igrači stvaraju sopstvenu vešticu ili čarobnjaka i pohađaju Hogwarts-ovu školu veštičarenja i čarobnjaštva tokom kasnih 1800-ih. Igra će biti objavljena na Playstation-u, Xbox-u i PC-u  u toku 2021. godine.

David Haddad, predsednik kompanije Warner Bros. Games rekao je: „Hogwarts Legacy daje igračima kontrolu nad sopstvenim iskustvom u RPG igranju za razliku od bilo čega drugog u Wizarding World-u.“ Hogwarts: Legacy je igra koja se odvija u Wizarding World, prvi put predstavljena u knjigama o Harryju Potteru.

Igru je razvio Avalanche, a objavio Warner Bros Games

Igrači stvaraju sopstveni karakter i mogu učestvovati u časovima u Hogwartsu, učeći nove čarolije, otkrivajući magična bića i boreći se sa neprijateljima. Vaš lik „nije običan učenik“ jer ima sposobnost da vidi i ovlada drevnom magijom “. Igrači će možda morati da naprave neke nezgodne izbore u igri, što može imati veliki uticaj na to šta se događa sa vašim likom.

Na web stranici igre stoji: „Hogwarts Legacy izazivaće igrače na sve moguće neočekivane načine – uključujući scenarije koji će predstavljati težak izbor i odrediti za šta se zalažu.“ Tvorci takođe nagoveštavaju ideju da biste mogli da odaberete da budete „dobra“ ili „zla“ veštica ili čarobnjak u igri: „Samo vi možete da odlučite da li ćete zaštititi ovu tajnu za dobro svih ili ćete popustiti iskušenju. zlokobnije magije “.

Kako je igra postavljena u 1800-te, vrlo je verovatno da neće biti likova koja znamo od ranije – međutim, biće nekoliko stvari koje će fanovi prepoznati! Verni obožavaoci su u trejleru mogli da uoče nekoliko Fantastic Beasts, kao što su Boggarts, Hippogriffs, Dementori i Mooncalves, na koje lik može da naiđe tokom igre.Igrači će moći da posete i poznate lokacije poput zamka Hogwarts, Zabranjene šume i sela Hogsmeade.

Izvor: BBC

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,