Honor Play u partnerstvu sa PUBG Mobile i Asphalt 9: Legends

Kompanija Honor je ostvarila saradnju sa naslovima kao što su PlayerUnknown’s Battlegrounds (PUBG) i Asphalt 9: Legends sa ciljem da potvrdi svoje pozicije u svetu mobilnog igranja.

pubg mobile

Prvi korak je učinjen predstavljanjem Honor Play telefona ovog avgusta. Ovaj smartfon je pravi gejming uređaj visokih performansi, sa unapređenom grafikom i većim kapacitetom baterije, kao i uzbudljivim gejming iskustvom koje nudi korisnicima.

Budite najbolji Honor Play, Asphalt 9: Legends i PUBG Mobile

Kompanija Honor ostvarila je saradnju sa kreatorima video-igre PUBG Mobile, jednom od najboljih Battle Royale pucačina na svetu. Honor je ponosan na partnerstvo sa PUBG Mobile, kao oficijalnog gejming partnera telefona Honor Play, video igrom koja je dobila priznanje Trending Game of the Year i koja ima preko 10 miliona aktivnih korisnika širom sveta (ne računajući Kinu). Zajedno, PUBG i Honor donose svojim korisnicima i fanovima nova i uzbudljiva iskustva.

Asphalt 9: Legends

Honor je u okviru ovog partnerstva omogućio prilagođavanje grafičkih performansi u igri na svom Honor Play telefonu, pri čemu može da obezbedi 39 fps uz stabilno odstupanje od samo 0,21%. Očekuje se da će u budućnosti i drugi Honor uređaji imati ekskluzivno partnerstvo sa PUBG.

Pročitajte i:  Radujte se ribolovci: Epic Games poklanja dve video igre

Kompanija Honor takođe ima sklopljeno partnerstvo sa kompanijom Gameloft, kreatorima Asphalt 9: Legends, najpopularnije trkačke igre za mobilne uređaje. Ove dve kompanije su zajedno već sarađivale na modelu Honor 5X, kada je lansiran #Asphalt8HonorCup izazov. Takođe je ostvarena saradnja i na modelu Honor View 10, kada je organizovan e-sport turnir Modern Combat Versus Honor International Series. Promocija oba telefona i događaja je bila veoma uspešna.

Honor Play kreiran za gejmere

U okviru video-igre PUBG Mobile, omogućena je AI 4D Smart Shock funkcija koja ima 30 različitih scenarija za vibraciju. Ona se aktivira u skladu sa pravcem iz kojeg se približavaju neprijatelji ili dolaze pucnji, moguće je i osetiti povratni udar kada se povuče okidač. Honor Play takođe poseduje izuzetno veliki 6.3-inčni FullView ekran sa 19.5:9 odnosom stranica i baterijom od 3750 mAh, koja podržava najmanje 4,5 sata igranja. Pored gore pomenutih igara, kompanija Honor planira da nastavi da primenjuje svoje gejming tehnologije i na druge popularne mobilne igrice. Histen 3D audio tehnologija obezbeđuje izuzetno široko 3D zvučno polje za igrače. Ovaj virtuelni surround zvuk stvara filmsko iskustvo i distribuira zvuk iz različitih pravaca, omogućujući igračima da lociraju neprijatelje i pravac pucanja sa velikom preciznošću.

Pročitajte i:  Elden Ring: Ljubitelji igre se raduju mobilnoj verziji

Honor Play u partnerstvu sa PUBG i Asphalt 9: Legends

Honor Play će biti dostupan u Srbiji od danas, 27. septembra 2018. po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 44.990 RSD.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , , ,