BIZIT 2022

Honor View20 prikazan na CES sajmu u Las Vegasu

Honor View20, jedan od najzanimljivijih telefona nove generacije, je nakon debija u Kini na samom kraju prethodne godine sada prikazan i na sajmu u Las Vegasu. Svetska premijera telefona će biti održana 22. januara u Parizu, i PC Press će biti tamo kako bi vas sa lica mesta izvestio o novom telefonu kompanije Honor i svemu što on donosi.

PCPress.rs Image

Ako je suditi po najavama, View20 će doneti dosta toga, posebno zbog toga što neke njegove komponente zaista ne mogu biti podvedene pod “standardne”. Između ostalog, tu spadaju 48MP zadnja kamera sa AI Ultra Clarity tehnologijom, 3D TOF kamera, te All-View ekran. Naprednu 48MP kameru pokreće veštačka inteligencija (AI), a novi 48MP AI Ultra Clarity režim može kombinovati više 48MP fotografija u jednu 48MP fotografiju. Honor View20 takođe poseduje i naprednu 3D zadnju kameru, koja ima sposobnost da skenira i prepoznaje objekte u realnom svetu. Algoritam za AI i 3D modeliranje omogućava niz korisnih i zanimljivih aplikacija, od toga da vaše telo postane tanje na fotografijama i video snimcima, do igranja igrica koristeći pokrete ili čak računanje broja kalorija u hrani.

Pročitajte i:  vivo predstavio X80 Lite 5G pametni telefon i najavio pre-order period

Honor View20 je opremljen naprednim 7nm Kirin 980 AI čipsetom sa dual NPU-om, podrškom za GPU Turbo 2.0 koji u značajnoj meri poboljšava grafičke performanse, kao i baterijom od 4000 mAh sa SuperCharge opcijom. Kirin 980 takođe sadrži i Mali-G76 GPU čije su performanse značajno unapređene. Honor je koristio „The NINE Liquid Cooling“, veoma efikasan sistem za tečno hlađenje i obezbeđuje kvalitetnije raspršivanje toplote.

Jedinstvena prednja kamera

Ipak, verovatno najzanimljivija stavka jeste prednja kamera od 25MP integrisana u ekran. Inovativni All-View ekran pruža odnos ekran-kućište od 91,8 odsto. Inženjeri u kompaniji HONOR koristili su napredni držač, koji ima dizajn sličan tamponu, za precizno postavljanje prednje kamere ispod izuzetno malog transparentnog otvora veličine 4.5mm na ekranu. Takođe je korišćen odgovarajući materijal za povezivanje ekrana kako bi bilo sprečeno da svetlost koju emituje ekran ulazi u kameru, čime je omogućeno kreiranje najboljih mogućih fotografija na ovom pametnom telefonu.

Specijalan dizajn

Posmatrajući iz perspektive dizajna, HONOR View20 je prvi pametni telefon koji koristi naprednu tehnologiju nanolitografije kako bi razvio nevidljivu nano-teksturu na telu telefona. Četvrta generacija nano-vakuumskog sloja i nevidljive aurora teksture stvara živopisan i dinamičan gradijent boje u obliku slova V, sa efektom visokog sjaja.

Pročitajte i:  Samsung Galaxy Z Flip 4 - Za svačiji džep

Izvor: Honor

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , ,