TrendMicro

HTC lansirao tri nova 4G smartfona na CES-u

HTC EVO Shift™ 4G, HTC ThunderBolt™ i HTC Inspire™ 4G donose snagu i brzinu 4G-a ljudima širom SAD-a

HTC EVOShift_OpenLAS VEGAS, Sajam potrošačke elektronike (CES)7. januar 2011. – HTC Korporacija, globalni lider u oblasti inovacije i dizajniranja pametnih telefona, ove nedelje je na Sajmu potrošačke elektronike (CES) predstavila tri nova 4G pametna telefona zajedno sa tri američka mobilna operatora, time dodatno učvršćujući poziciju HTC-a kao lidera u oblasti 4G-a. HTC je 2008. godine uveo prvi 4G pametni telefon na svetu, a 2010. godine prvi 4G Android™ pametni telefon na svetu. Sa tri nova pametna telefona koji će se pridružiti HTC EVO™ 4G, HTC’s T-Mobile G2™ i HTC’s T-Mobile MyTouch™ 4G grupi, HTC-ov portfolio 4G uređaja u SAD-u će porasti na šest uređaja čime se demonstrira sposobnost HTC-a da isporuči napredne telefone koji podržavaju uvođenje 4G mreže kod svih značajnih operatora u SAD-u.

“HTC se oduvek fokusirao na realizaciju inovacija inspirisanih našim potrošačima kako bismo ih oduševili velikim i malim stvarima. Ovaj pionirski duh nastavlja da živi i ove nedelje otvaranjem novog poglavlja odnosno uvođenjem tri nova 4G pametna telefona” izjavio je Peter Chou, generalni direktor HTC korporacije. “HTC nudi raznovrsni portfolio uređaja dizajniranih ne samo da funkcionišu pri brzinama 4G mobilne mreže, već i da svakog od naših korisnika stave u centar zbivanja uz pomoć HTC Sense™ iskustva koje odistinski udahnjuje život snazi broadband interneta. Bez obzira na to da li osoba traži multimedijalni uređaj sa velikim ekranom, društveni medij, 4G uređaj osetljiv na dodir ili sa QWERTY tastaturom, HTC ima uređaj koji će zadovoljiti njene potrebe”.

HTC omogućuje korišćenje 4G brzine

HTC Inspire4G_Front_RightPočetkom ove nedelje Sprint i HTC predstavili su novi HTC EVO Shift 4G, 4G telefon sa QWERTY tastaturom na izvlačenje. Hit uređaj HTC EVO 4G je svetu predstavio mogućnosti 4G-a, a uvođenjem HTC EVO Shift 4G, Sprint i HTC su kreirali prvi odistinski portfolio 4G pametnih telefona u ovoj industriji. Sa QWERTY tastaturom na izvlačenje, kompaktnom veličinom i cenom od 149.99 USD, HTC EVO Shift 4G predstavlja siguran izbor za masovno tržište korisnika pametnih telefona koji žele da istraže brzinu 4G-a.

Danas predstavljeni HTC ThunderBolt Verizon jedan je od prvih LTE pametnih telefona na svetu, čime je dat snažan podstrek proboju Verizon mobilne mreže u svet 4G-a. Duboko u okviru HTC Sense iskustva pohranjena je Skype mogućnost povezivanja čime je ljudima omogućeno da se bukvalno od bilo kuda povežu sa drugim Skype korisnicima, uspostavljajući vezu između mobilnih uređaja kao i od mobilnog uređaja prema računaru. Ova mogućnost povezivanja HTC ThunderBolt čini ultimativnim uređajem za povezivanje putem glasa i videa, omogućujući da se preko 100 miliona aktivnih Skype korisnika poveže preko mreža i uređaja. Sa ekranom od 4.3 inča, kamerama sa prednje i zadnje strane, integrisanom DLNA podrškom, Qualcomm’s 1GHz Snapdragon™ procesorom i najnovijom verzijom HTC Sense, HTC ThunderBolt predstavlja najsavremeniji inovacijski multimedijalni uređaj.

HTCThunderboltFront1HTC ThunderBolt omogućuje 4G LTE brzinu kombinujući HTC inovaciju sa snagom Qualcomm LTE čipset rešenja. “Qualcom nudi čipsetove koji se nesmetano prebacuju između 3G-a i sledeće generacije LTE mreža koja se pojavljuje”, rekao je Steve Mollenkopf, izvršni potpredsednik i predsednih grupe Qualcomm. “Ova multimodalna rešenja predstavljaju katalizator u stvaranju naprednih novih uređaja – onih koji odistinski oslobađaju snagu mobilnog broadband interneta, pružajući korisnicima različito i jedinstveno iskustvo. Naša putanja u razvoju čipseta omogućuje kompanijama poput HTC-a da predvode promenu i veoma nam je drago da radimo sa njima”.

Pored toga, HTC je udružio snage sa AT&T kako bi lansirali jedan od prvih 4G pametnih telefona na AT&T HSPA+ mreži – HTC Inspire 4G. HTC Inspire 4G je prvi uređaj u SAD-u kojim se HTC Sense iskustvo unapređuje sa htcsense.com, online uslugom koja čini da HTC Sense iskustvo premaši sam telefon. Time se ljudima omogućuje da pronađu izgubljeni telefon na mapi, da pošalju komandu da telefon objavi uzbunu – čak i kada je u “silent” modu, i, ukoliko je potrebno, da se daljinski izbrišu svi podaci sa telefona uz pomoć jedne komande. Pored 4G HSPA+ mogućnosti povezivanja, HTC Inspire 4G može se pohvaliti impresivnom listom karakteristika, uključujući kameru od 8 megapiksela, Dolby i SRS surround zvuk, aktivnu kontrolu buke and glatki unibody dizajn koji omogućuje izrada iz jednog aluminijumskog bloka.

HTC EVO Shift 4G, HTC ThunderBolt i HTC Inspire 4G pridružili su se najraznovrsnijoj i uzbudljivoj grupi 4G uređaja na tržištu pritom učvršćujući vođstvo HTC-a u oblasti razvoja i primene 4G uređaja.

Nastavlja se izgradnja HTC brenda

HTC nastavlja da gradi svest pokretanjem sledeće faze u svojoj izgradnji brenda razvojem kampanje koja je po prvi put prikazana na Sajmu potrošačke elektronike (CES). Ova kampanja se usredsređuje na to kako HTC stavlja ljude u centar svega što radi i na HTC inovacije koje su inspirisane slušanjem potrošača i odgovaranjem na njihove potrebe.

“Naš dugotrajni fokus u HTC-u je da pronađemo nove načine da iskustvo mobilnih komunikacija učinimo jednostavnijim za korisnike. Ne verujemo u inovaciju radi inovacije već u to da prvo treba da razumemo svoje korisnike kako bismo osigurali da svaka HTC inovacija stvori realnu korist za korisnika” rekao je John Wang, direktor marketinga za HTC Korporaciju. Ovaj način razmišljanja o inovaciji predstavlja inspiraciju na kojoj počiva najnoviji razvoj naše kampanje za reklamiranje brenda”.

HTC je svoju prvu globalnu brend kampanju lansirao krajem 2009.godine, pri čemu je globalna svest u pogledu brenda bila oko 16%. Danas, nakon HTC-ovog uspeha na tržištu i brend kampanje, svest o HTC brendu dostiže 60 procenata.

Za sve dodatne informacije o HTC-u i ovim uređajima posetite: http://www.htc.com. HTC takođe možete pronaći na Twitter-u (@HTC) ili na Facebook-u.

lig tv
ligtv
maç izle
canlı maç
футбол онлайн
трансляция футбол
смотреть онлайн футбол
смотреть футбол
soccer live
soccer tv
live soccer streaming
stream soccer
online football
watch football
football match
football streaming
live streaming
watch football
live football
football tv
futbol vivo
partido en vivo
juegos futbol
futbol online
futbol gratis
roja directa
jogos de futebol
jogo de futebol
futebol online
assistir tv
atdhe
foot en direct
jeux de foot
jeux football
calcio diretta
calcio streaming
giochi calcio
live ποδόσφαιρο
podosfairo live
αγωνεσ ποδοσφαιρου
video sepak bola
game bola sepak
Siaran Langsung Sepakbola
bola siaran langsung
futbol juegos
partidos en vivo
bóng đá online
xem bóng đá
bóng đá trực tuyến
bóng đá trực tiếp
ฟุตบอล online
ฟุตบอลสด
บอล online
ดู ฟุตบอล สด
ถ่ายทอด สด
online futball
live fussball
fussball live stream
live stream fußball
bundesliga live stream
fußball live
bundesliga fußball
piłka nożna na żywo
piłka nożna online
fotbal live
fotbal online
fotbal živě
fotbal zive
fotbollskanalen
fotball live
fotball på tv
футбол онлайн
футбол трансляція
футбол канал
live voetbal
live voetbal
voetbal kijken
voetbal online
фудбал уживо
fudbal uzivo
live fudbal
futbal online
live futbal
live footy
مباريات كرة القدم
مباشر كرة القدم
بث حي مباشر
مباشر مباريات
כדורגל שידור ישיר
שידור חי כדורגל
بث كرة القدم
football forum

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: , , , , ,