Top50 Glas publike

HTC predstavio Desire EYE

Pored simpatične kamere RE, iz HTC-a stiže još jedan novitet. Novi član Desire linije je telefon HTC Desire EYE.

2014-10-08T233931Z_1579260618_GM1EAA90KYG01_RTRMADP_3_USA-BUSINESS

HTC Desire EYE ima 5,2-inčni Full HD ekran, prednju i zadnju kameru rezolucije 13 megapiksela, a BSI senzori snimaju oštre fotografije čak i u uslovima slabijeg osvetljenja.

Procesor je četvorojezgarni na 2,3GHz, RAM memorije 2GB, a interne memorije 16GB, sa mogućnošću proširivanja microSD karticom do 128GB.

Baterija je kapaciteta 2400mAh, a iz HTC-a kažu da omogućavanja do 20 sati razgovora u 3G mreži.

Kada se fokus pomeri sa hardvera, tu je HTC EYE Experience, nova generacija softvera za mobilno fotografisanje. EYE Experience može da prati do četiri osobe u istoj prostoriji, sa svakim licem jasno opsečenim i pozicioniranim na ekranu. Nova funkcija snimanja Split Capture spaja fotografije i video zapise snimljene prednjom i zadnjom kamerom u jednu sliku ili video zapis na podeljenom „split-ekranu“, a Crop-Me-In smešta korisnika u samo središte akcije tako što opseca lik sa slike ili iz video zapisa sa prednje kamere, i smešta ga u scenu snimljenu glavnom kamerom, kažu iz HTC-a.

Tu je i funkcija Voice Selfie koja eliminiše potrebu za komplikovanim potezima rukom tako što omogućava da jednostavnom naredbom glasom aktivirate okidač snimanja. Samo recite „ptičica“ čim zauzmete savršenu pozu za slikanje ili pokrenite snimanje videa komandom „akcija“ ili „snimaj“.

Očekujemo informaciju iz lokalne kancelarije kompanije HTC o tome kada uređaj stiže na naše tržište.

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: , ,