BIZIT 2022

Huawei drugi proizvođač pametnih satova na svetu

Međunarodna korporacija podataka objavila je izveštaj World Quarterly Wearable Device Tracker, koji je pokazao da su globalne isporuke nosivih uređaja u prvom kvartalu 2020. dostigle 72,6 miliona jedinica, uz godišnji porast od 29,7%. Prema izveštaju, Huawei je zadržao visok udeo na tržištu nosivih uređaja u prvom kvartalu 2020. godine, uz povećanje isporuka pametnih satova za 62,2% u odnosu na prošlu godinu.

PCPress.rs Image

Huawei drugi s najvećim rastom

Kada je reč o globalnom tržištu pametnih satova, isporučeno je 16,9 miliona jedinica u prvom kvartalu 2020. godine, što je pad od 7,1% u odnosu na isti period prethodne godine. Međutim, Huawei je na drugom mestu sa 2,6 miliona isporučenih jedinica, što je za 118,5% više u odnosu na prošlu godinu, i čini ga jedinim brendom koji je porastao više od 100%.

PCPress.rs Image

U izveštaju Međunarodne korporacije podataka navodi se da je Huawei nastavio da raste zahvaljujući snažnom prisustvu na internetu i kvalitetnim odnosima sa distributerima. Pored kineskog tržišta, Huawei je značajno napredovao i u Evropi, Latinskoj Americi i na ostalim azijskim tržištima.

Pročitajte i:  Huawei nova Y70 i Huawei nova Y90 – baterija koja će propratiti sve vaše dnevne potrebe
PCPress.rs Image
Novi Huawei Watch GT 2e

Watch GT 2 ofanziva

Tržište Huawei pametnih satova je u značajnom porastu, što je rezultat lansiranja novih uređaja u prvom kvartalu, kao i konstantne optimizacije fitnes i zdravstvenih opcija. U prvom kvartalu 2020. godine, Huawei je lansirao nove uređaje Huawei Watch GT 2 serije širom sveta. Kroz konstantno unapređivanje tehnologije senzora, Huawei pametni satovi donose značajnije prednosti u odnosu na konkurente kada je u pitanju praćenje kondicije i zdravlja. Opcija merenja nivoa kiseonika SpO2 dolazi sa novom Huawei Watch GT serijom, koja je takođe dobila pozitivne povratne informacije sa tržišta.

PCPress.rs Image

Kako Huawei tokom 2020. godine ubrzava implementaciju 1 +8 + N strategije za neometan AI život u svim scenarijima, Huawei pametni satovi se integrišu u Huawei ekosistem, nudeći bogatije fitnes i zdravstveno korisničko iskustvo.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , ,