Data centri 2024

Huawei predstavlja sopstvenu kreditnu karticu

Sve više tech kompanija ulazi u sektor bankarstva. Prošle godine smo pisali o Apple-ovom poduhvatu kreiranja sopstvene kreditne kartice a sada Huawei ide njegovim stopama.

PCPress.rs Image

CEO Huawei-ja Richard Yu predstavio je Huawei karticu tokom kineskog događaja predstavljanja P40 kompanije prekjuče uveče. Nema još uvek svih detalja, ali nova kartica kompanije pozajmljuje puno najboljih karakteristika Apple kartice. Na primer, kartica je fizička i virtualna. Štaviše, telefoni kompanije će pohraniti sve podatke u istu sigurnu datoteku koja upravlja mobilnim plaćanjem. UnionPay, najveća kineska organizacija za plaćanje karticama, podržava karticu i podržava NFC za dodir.

Pogodnosti za Huawei Card korisnike

Takođe se čini da Huawei želi da pruži potrošačima što više razloga za registraciju. Ne postoji godišnja naknada za prvu godinu i kompanija će se odreći naknade za drugu godinu za one koji potroše određeni iznos putem Huawei Pay-a. Kartica takođe nudi pogodnosti za putovanje. Nakon što potroše određenu svotu novca, korisnici mogu dobiti lounge pristup na železničkim stanicama i aerodromima. Huawei planira da ponudi posebne promocije u aplikaciji, a ljudi koji plaćaju kupovinu pomoću Huawei Pay imaće mogućnost za povraćaj gotovine.

Pročitajte i:  Huawei lansirao nove pametne uređaje u Dubaiju

Yu nije spomenuo datum izlaska, pa će možda biti potrebno malo pričekati pre nego što bude dostupna.

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , ,