Humanost na delu!

Kompanija Emisia Consulting iz Kragujevca, o kojoj smo pisali nedavno u našoj rubrici IT dating u saradnji sa šampionom Srbije u američkom fudbalu – ekipom Kragujevac Wild Boars organizovala je humanitarni meč u malom fudbalu. Cilj ove humanitarne akcije bio je prikupljanje sredstava za kupovinu preko potrebnog respiratornog aparata za kliniku za pedijatriju KC Kragujevac.

humanitarna-utakmica-2Utakmica je odigrana sinoć u sali Prve kragujevačke gimnazije, a od ulaznica je prikupljeno 45.000 dinara. Preostali iznos potreban za kupovinu pomenutog aparata doniraće kompanija Emisia Consulting. Zbog atraktivnosti akcije i pre svega humanosti odziv je bio veoma dobar, posebno jer se radi o malom fudbalu, ne previše sličnom američkom fudbalu. Iako je rezultat bio u drugom planu, moramo priznati da su se obe ekipe potrudile da publici prirede zanimljivu utakmicu koja je na kraju završena rezultatom 4:3 za ekipu Emisia.

humanitarna-utakmicaOvakve akcije su pravi primer humanosti, velikog srca i želje da se pomogne onima kojima je pomoć najpotrebnija! Emisia je pokazala da nije jedna od najboljih u zemlji samo po uslovima rada i brizi o zaposlenima, već i po društvenoj odgovornosti i humanosti. Što se tiče šampiona Srbije u američkom fudbalu, ova humanitarna akcija je jedna u nizu, po čemu su Divlji veprovi, kao i Emisia dobro poznati.

Facebook komentari:

Tagovi: , , , , ,