ERP 2024

Integracija ChatGPT-a dolazi na Nothing Phone 2a i Phone 1

Nakon Phone 2, budžetski Phone 2a i prošlogodišnji Phone 1 dobijaju integraciju ChatGPT-a.

PCPress.rs Image

Šta je korisno da znate?

Nothing lansira Nothing OS 2.5.5 i OS 2.5.5.a za Phone 1 i Phone 2a.

Oboje donose integraciju ChatGPT-a na uređaje, koji zahtevaju proizvode Ear i Ear a za korišćenje novih gestova. Integracija takođe donosi nove ChatGPT widgete za početni ekran. Sa ovim novim verzijama firmware-a dolazi nekoliko novih funkcija, poboljšanja i popravki grešaka.

Nothing je prošle nedelje izdao novu nadogradnju za Phone 2, donoseći integraciju ChatGPT-a na uređaj. Ove nedelje, ostala dva kompanijina telefona su primila istu nadogradnju sa Nothing OS 2.5.5.

Integracija na Phone 1 i Phone 2a je slična onome što smo videli na Phone 2. Korisnici i dalje moraju instalirati ChatGPT sa Google Play prodavnice, nakon čega bi korisnici Phone 1 i 2a otišli u Nothing X aplikaciju kako bi pronašli novu opciju gesta za početak razgovora glasom sa ChatGPT-om. Ova funkcija trenutno radi sa Nothing Ear i Ear (a) koje su nedavno lansirane.

Pored integracije ChatGPT-a, nadogradnja Nothing OS 2.5.5 za Phone 1 je značajna jer donosi nekoliko novih funkcija, poboljšanja i opštih popravki. Funkcije uključuju novu opciju da se Nothing Icon pack primeni samo na Početnom ekranu “radi poboljšanja dostupnosti u Fioci aplikacija”.

Pročitajte i:  OpenAI i tužbe zbog izmišljenih rezultata 

Takođe, korisnici mogu zadržati ikone aplikacija dok listaju stranice na Početnom ekranu ako žele da reorganizuju ikone. Korisnici Phone 1 takođe mogu izabrati da dozvole brze postavke da se pojave na Ekranu zaključavanja. Dodatno, mogu prilagoditi ikone na statusnoj traci putem Postavki prikaza.

Kompanija takođe dodaje funkciju pojačivača RAM-a, iako naš Jerry Hildenbrand ne preporučuje njihovo korišćenje.

Pored integracije ChatGPT-a, druge poboljšanja sa nadogradnjom Nothing OS 2.5.5 na Phone 1 uključuju integraciju algoritma pokretanog veštačkom inteligencijom za automatsku osvetljenost. Brze postavke pločica su takođe preuređene kao deo poboljšanja dostupnosti, a iskustvo sa Bluetooth-om i podešavanjima glasnoće takođe je optimizovano za glađe iskustvo.

Pregled Nothing Phone 2a

Phone 2a, s druge strane, prima inkrementalnu nadogradnju Nothing OS 2.5.5.a, koja sledi nadogradnju OS 2.5.5 koja je izdata prošle nedelje.

Pored pomenute integracije ChatGPT-a, najnovija nadogradnja donosi poboljšanja kameri, uključujući konzistentnost boja za primarnu širokougaonu kameru i osvetljenje portreta u HDR scenama koje se zasniva na tonovima kože korisnika.

Popravljen je problem abnormalne buke u režimu portreta, a performanse pokretanja kamere takođe su poboljšane, s obzirom da Nothing kaže da je prilagodio strategije raspoređivanja CPU-a.

Pročitajte i:  Korisnici plaćene verzije ChatGPT-a sada mogu pristupiti GPT-4 Turbo modelu

Druga značajna promena sa nadogradnjom za Phone 2a obuhvata optimizacije vizualnog prikaza nivoa baterije u widgetu baterije za početni ekran. Postoji poboljšani režim štednje energije koji će zadržati vibracije za pozive i obaveštenja aktivnim. Algoritam pokretan veštačkom inteligencijom za automatsku osvetljenost takođe se vidi na Phone 2a.

Izvor: Androidcentral

Facebook komentari:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *