BIZIT 23

Izvučeni dobitnici MINI One automobila

U četvrtak, 19. februara, izvučeni su dobitnici nacionalne nagradne igre “Osvojite najlepši poklon za sebe” koja je trajala od 2. decembra do 31. januara. Srećni dobitnici koristili su Visa kartice za plaćanja u Srbiji, a nagrađeni su zahvaljujući kupovini opreme za blizance i  računu iz supermarketa.

Vladimir Đorđević, Visa
Vladimir Đorđević, Visa

Zahvaljujući svojim Visa karticama, Vladimir Mladenović iz Zaječara i Zoran Čuturilo iz Novog Sada danas će kući otići novim automobilima – MINI One.

Na dodeli nagrada u MINI prodajnom salonu u Beogradu, srećnim dobitnicima ključeve automobila uručio je Vladimir Đorđević, Visa Country Manager za Srbiju i Crnu Goru.

Tom prilikom Đorđević je rekao da je nacionalna kampanja “Osvojite najlepši poklon za sebe” osmišljena i pokrenuta kako bi se nagradili korisnici Visa kartica i promovisala bezgotovinska plaćanja. On je naglasio da su svi korisnici Visa platnih kartica imali pravo učešća u nagradnoj igri bez obzira na iznos izvršene transakcije.

“Kao vodeća platna kompanija u Srbiji i regionu, Visa korisnicima konstantno pruža jasne razloge i dodatne prednosti svakodnevnog korišćenja kartica. Ovogodišnja kampanja bila je veoma uspešna, a posebno nam je drago što je zabeležen značajan rast broja transakcija: 24% u decembru i 28% u januaru, u odnosu na isti period prošle godine. To potvrđuje da se Visa kartice koriste svakodnevno, bez obzira na iznos, i da ljudi u Srbiji Visa kartice smatraju pogodnim, sigurnim i jednostavnim sredstvom plaćanja”, rekao je gospodin Đorđević tokom svečane predaje ključeva MINI One-a i dodao: “Još jednom čestitam dobitnicima i Vladimiru i Zoranu želim mnogo avantura i sigurnih vožnji u MINI One automobilu”.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: ,