Top50 Glas publike

Jedan tvit pokrenuo glasine o TV seriji Diablo

Sredinom avgusta internetom su kružile glasine da Blizzard i Netflix udružuju snage kako bi nam priredili animirani Diablo serijal. Ovog vikenda glasine dostižu svoj vrhunac i dobijaju na verodostojnosti, zahvaljujući ishitrenoj izjavi čoveka koji bi trebalo da piše priču i scenario za Diablo seriju.

PCPress.rs Image

Prema tim glasinama, Endru Kozbi, koji je izgradio karijeru na seriji Eureka i pisao scenario za novog Hellboy-a, bio je čovek koji je trebalo da piše scenario za Diabla. On je svojim tvitom nezvanično potvrdio da ćemo zaista gledati animiranu Diablo seriju na Netflixu, pa ga ubrzo nakon toga obrisao, shvativši posledice izrečenog. Tvit je bio konkretan i glasio je:

Pretpostavljam da mogu da potvrdim da sam zaista u završnim razgovorima oko toga da napišem scenario i vodim novi animirani Diablo šou za Netflix i Activision Blizzard. Veoma sam uzbuđen i molim se nebesima da će sve ispasti kako treba.”

Dakle, možemo zaključiti da je u procesu izrade Diablo serija, a zvaničnu najavu verovatno ćemo imati za otprilike mesec dana na BlizzCon 2018.

Facebook komentari:
Pročitajte i:  Blizzard olakšava otključavanje heroja u Overwatch 2 igri
SBB

Tagovi: , , , , ,