Zebra

Još malo mesta za BlackBerry10 Jam

U Beogradu će se u subotu, 6. aprila, održati BlackBerry10 Jam, najveći BlackBerry događaj na Balkanu. Kako je učešće besplatno, organizatori podsećaju zainteresovane da se registruju što pre, jer je ostao mali broj slobodnih mesta.

PicPR002“Donosimo najnovije informacije u oblasti mobilnih uredjaja. S obzirom da je učešće besplatno, očekivali smo veliki broj prijava, ali su nas programeri prijatno iznenadili aktivnim prijavljivanjem još u prvim nedeljama posle objave dogadjaja”, kaže Branko Nikolić, lider grupe BleckBerry programera na području Balkana (BlackBerry Developer Group Balkan) i ujedno i organizator dogadjaja.

On dodaje da je to dobar znak i da se na taj način potezi BlackBerry kompanije u podršci programera pokazuju kao vrlo dobri.

Kao znak podrške programerima je i planirana poseta dagadjaju od strane najviših zvaničnika BlackBerry kompanije, rečeno je iz kompanije.

BlackBerry10 mini Jam počinje u 9:00 sati u Zira Hotelu u Beogradu i završava se velikom nagradnom igrom, a nakon konferencije, učesnici će se relaksirati na BlackBerry VIP žurci u čuvenom beogradskom klubu Mr. Stefan Braun.

“Zajedno sa ekipom kluba Mr. Stefan Braun, pripremili smo odličnu zabavu uz ritmove elektronske muzike poznatog DJ-a iz Slovenije  – DISCO D (klub PlusMinus , Maribor, Slovenija). BlackBerry želi da se približi ljudima u ovom divnom gradu – a kako da to izvede ako ne kroz zabavu koja je namenjena upravo njima?”,  kaže Branko Nikolić i dodaje kako će gosti moći da uživaju u Ballantine’s viskiju, najboljem blend viskiju 3 godine za redom prema viski stručnjaku Jim Murray-ju.

Više informacija o dogadjaju možete pronaći na www.bbdevbalkan.com, a prijaviti se na strani www.bbdevbalkan.com/bb10jam.

 

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: ,