Kako je YouTube video 2017. godinu

Ovo je bila izazovna godina za YouTube, sa dosta problema u pogledu sadržaja i obećanjem od izvršnog direktora Susan Wojcicki da će se kompanija truditi da ova platforma postane sigurnije mesto za sve, međutim, poslovanje mora da se nastavi.

PCPress.rs Image

Godina je došla i otišla, a govoreći iz ugla pop kulture, svi smo uživali u ludoj vožnji. Ed Sheeran i pesma Shape of you je dominirala top listama, a Luis Fonsi i Daddy Yankee sa numerom Despacito su preuzeli svet! Pored njih u vrhu liste najpopularnijih muzičkih numera u 2017. našle su se i pesme kao što su DJ Khaled – I’m The One i Wild Thoughts, Clean Bandit – Symphony feat. Zara Larsson i Little Mix – Touch. Zapravo, toliko se toga desilo da je prilično teško ispratiti sve. Januar se čini toliko dalekim kao da je bio u prošlom veku, kada niko nije znao šta je fidget spinner.

U svakom slučaju, YouTube je izdvojio esenciju pop kulture u jednom sedmominutnom video snimku pod nazivom YouTube Rewind 2017. Kompanija svake godine objavljuje svoj Rewind video, koji predstavlja rezime svih trendova pop kulture u proteklih 12 meseci, sa YouTube zvezdama i beskrajnim referencama na meme, a uključeno je sve od hit singlova do viralnih aplikacija. 

Pročitajte i:  Nov način pretrage na YouTube Music 

Izvor: NME

Facebook komentari: