ERP 2024

Kako kreirati i koristiti WhatsApp avatare

WhatsApp nudi mogućnost kreiranja, uređivanja i slanja nalepnice zasnovane na avataru.

PCPress.rs Image

WhatsApp avatar je nova funkcija koja dolazi na platformu za razmenu poruka. Korisnici mogu da kreiraju animirani avatar koji može u potpunosti da se prilagodi. Ovi avatari zatim mogu da se koriste za slanje prilagođenih nalepnica i za postavljanje slike vašeg WhatsApp profila.

Prvo proverite da li je vaš WhatsApp ažuriran na najnoviju veziju aplikacije. To možete da uradite tako što ćete posetiti stranicu aplikacije u App Store (iPhone) ili Google Play prodavnici (Android). Kada ažurirate aplikaciju, otvorite je i dodirnite meni sa tri tačke u gornjem desnom uglu glavnog ekrana. Zatim otvorite Podešavanja. Na sledećoj stranici izaberite opciju Avatari.

Kada prvi put otvorite ovaj odeljak, aplikacija će vas voditi kroz proces kreiranja Avatara kao što je prikazano na slici ispod. Počnite tako što ćete kliknuti na dugme Kreiraj svoj avatar, a zatim na dugme „Započnite“ na sledećoj stranici. U ponudi imate više opcija za prilagođavanje, tako da možete da izaberete frizuru, oblik lica, obrve, i sve druge fizičke osobine avatara. Avatara možete kasnije menjati.

Pročitajte i:  WhatsApp na Androidu dobija transkripciju glasovnih poruka

Kada kreirate avatara automatski vas aplikacija vodi do stranice WhatsApp Avatar. Ovde vidite dve opcije koje vam pružaju mogućnost da koristite svog avatara ili da ga postavite kao svoju WhatsApp profilnu sliku.

Svog avatara možete da šaljete kroz ćaskanje prijateljima i nalaze se u okviru poglavnja WhatsApp nalepnice.

Izvor: indianexpress.com

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,