ASUS Zenbook

Kako odabrati notebook?

sony_colorful_notebooks Sigurno ne na brzinu i sigurno ne na osnovu preporuke rođaka koji na poslu ima računar.

Tržište je preplavljeno ponudom i reklamama, a kupcima je sve teže da donesu pravu odluku o kupovini. Svi računari izgledaju više-manje isto, a razlike u cenama nikako nisu beznačajne. Bez pomoći stručnjaka, male su šanse da ćete doneti najbolju odluku i kupiti računar koji je baš u skladu sa vašim potrebama.

Zato je PC Press pronašao način da, u saradnji sa Tehnomanijom, domaćem tržištu besplatno ponudi svoj najvredniji resurs – znanje. Urednici najveće ICT medijske kuće u Srbiji, PC Press, 5, 6. i 7. novembra biće na raspolaganju svim potencijalnim kupcima Tehnomanije, koji razmišljaju o kupovini notebook-a, ali su im ipak potrebni saveti stručnjaka ili odgovori na različita pitanja. Adresa na kojoj ćete moći da ih pronađete i zajedno sa njima razrešite sve nedoumice koje se tiču kupovine novog računara, jeste Durmitorska broj 2.

Poseban poklon očekuje prvih deset kupaca notebook računara – oni će dobiti i godišnju pretplatu na časopis PC Press, u vrednosti od 3.570 dinara. Budite u Tehnomaniji, 5, 6. i 7. novembra, od 13 do 18 časova i pored računara po vašoj meri, sa sobom ponesite i poklon.

Facebook komentari:
Pročitajte i:  Novi PS5 je lakši i za njega vam ne treba odvijač šrafova

Tagovi: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,