Top50 Glas publike

Kasperksy Gaming festival 2011.

Kaspersky_Gaming_festival_2011Kasperky Gaming Festival je projekat pokrenut prošle godine i namenjen je profesionalnim gejmerima koji imaju takmičarskih ambicija i žele da provere u kakvom stanju je njihova forma brušena svakodnevnim igranjem popularnih igara.

Festival će biti održan u prostorijama Doma Omladine u Beogradu 28. i 29. maja sa početkom u 10 časova i trajaće sve do 22 časa. Festival organizuju KGB, Klan RUR, Hobby Store, C22, Ustanova kulture Parobrod i Computer Land. Kvalitetan program je pored takmičarskog dela upotpunjen sajamskom izložbom najnovijih grafičkih komponenti a očekuje se i prisustvo svih kompanija koje se bave razvojem igračih platformi i koje će predstaviti inovacije u oblasti ove industrije. Zvaničan turnirski deo je organizovan na sledeći način.

Najveća nagrada je izdvojena za igru u kojoj je i najveća konkurencija i čije ime nije teško pogoditi – Counter Strike. Nagradni fond za najbolje u ovoj igri iznosi 150.000 dinara a predviđene su i razne robne nagrade. Organizator Counter Strike turnira je poznata igraonica KGB, a ukoliko ste zainteresovani da učestvujete u nadmetanju sa ostalim igračima možete se prijaviti na web stranici pomenute igraonice ili poslati prijavu na turnir@kgb-hq.com.

Klan Rur je organizovao takmičenje iz popularne strategije DotA gde će se učesnici nadmetati u timovima od po petoro ljudi. Nagradni fond je nešto skromniji nego za prethodni turnir i iznosi 50.000 dinara uz takođe obezbeđene robne nagrade. Svi zainteresovani se mogu prijaviti na www.klanrur.rs. Ukoliko ste ljubitelji igara sa kartama, YU-GI-OH kartična igra će biti pravo mesto za Vas.

Ljubiteljima lige šampiona će na rapolaganju biti najmoćnija multimedijalna kozola PS 3 na kojoj će se zaljubljenici u PES boriti za trofej u bojama svojim omiljenih evropskih klubova. Prijavu za YU-GI-OH možete poslati klubuC22 ili ustanovi kulture Parobrod, a ukoliko ste zainteresovani za PES savetujemo vam da što pre kontaktirate COMPUTERLAND i obezbedite sebi mesto za konzolom. Promotivni deo turnira je rezervisan za Guitar Hero, WARHAMMER fantasy battles i WARHAMMER 40k kao i kartičnu igru koja predstavlja nezvanično prvenstvo svemira Magic the Gathering.

PC Press

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: , , , , , , , , , ,