Kindle nikad jeftiniji – kako ga kupiti?

Amazon sprema jedan od veoma interesantnih akcija za Prime Day – Kindle Essential bundle, s kojim je moguće ostvariti popust do 70 dolara. U pitanju je paket koji sadrži Kindle e-book čitač, odgovarajuću futrolu i punjač.

PCPress.rs Image

Kindle za malo para

Paket sa standardnom verzijom Kindle-a, koštaće 89.97 dolara, što je oko 45 dolara jeftinije od uobičajene cene, dok paket sa Kindle Paperwhite čitačem košta čak 70 dolara manje (119.97 dolara). Pomenute cena za Kindle Essential je ista kao i standardna cena za najjeftiniji Kindle (verzija sa prikazom reklama), pa se praktično uz njega besplatno dobijaju futrola i punjač. Kod Kindle Paperwihte modela popust je još značajniji, jer sam Paperwhite košta 129 dolara (takođe verzija sa prikazom reklama). Ove cene su dostupne samo Amazon Prime članovima, ali postoji jedna caka s kojom može da se „zaobiđe“ ta prepreka.

Naime, pomenuta promocija biće dostupna 13. i 14. oktobra. Pri tome Amazon nudi mogućnost probne besplatne prijave na Prime servis u trajanju od 30 dana. Dakle, ako se prijavite na Amazon Prime, imaćete mogućnost da kupite Kindle na popustu, a posle možete da odustanete od ovog servisa bez ikakvih posledica.

Pročitajte i:  Amazonova tehnologija skeniranja dlanova stiže na stadione i koncerte

Izvor: Engadget

Facebook komentari:

Tagovi: , , ,