N Central domination

Kirby’s Dream Buffet na Nintendo Switch-u

Kirby’s Dream Buffet je igra slična Mario Party igri ali u Kirby stilu, koja će nesumnjivo izlečiti našu kolektivnu depresiju, objavljena je 17. avgusta.

PCPress.rs ImagePored objave datuma izlaska, Nintendo je takođe objasnio i malo više detalja o tome šta da očekujemo od igre. Postoje tri vrste igre u kojima se vi i vaši prijatelji takmičite ko će pojesti najviše jagoda. Postoji režim trke sa stazom prepunom prepreka za izbegavanje i hranom koju vaš Kirby može da jede. Što više jedete, postajete jači, sposobni da maltretirate svoje konkurente sa staze da biste prvi stigli do cilja. U režimu mini-igre, takmičite se u maloj borbenoj areni da biste pojeli što više jagoda pre nego što vreme istekne. Konačno, u režimu kraljevske bitke, gurnite protivničkog Kirby-ja sa platforme da ukrade njegove jagode i odnesete pobedu.

U svakom režimu igre, Kirby će imati sposobnost kopiranja hrane koja mu omogućava da se transformiše, dobijajući moći na osnovu hrane koju je jeo. Kirby’s Dream Buffet će se prodavati za 15 dolara, što izgleda pošteno s obzirom na to da igra nema mnogo dubine. Nadamo se da će Nintendo u budućnosti dodati još faza i načina igre – jer ko ne bi želeo više Kirby-ja u svom životu?

Izvor: TheVerge

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: ,

Leave a Reply

Your email address will not be published.