PC Press Studio

Koji telefon sa ekranom od ivice do ivice će prvi izaći na tržište?

Nedavno smo pisali da bi Lenovo Z5 mogao da bude prvi telefon sa ekranom od ivice do ivice i bez zareza (all screen) koji bi izašao na tržište 14. juna. Međutim, kompanija Vivo bi mogla da bude brža. Vivo je svoj Apex koncept telefon prikazao još u februaru, a prema svemu sudeći, predstavljanje pravog Apex telefona koji je spreman za tržište, održatće se u Šangaju 12. juna. 

PCPress.rs Image

Ovaj zaključak dolazi na osnovu promo materijala, koji je kompanija poslala medijima. Materijal jasno ukazuje na pametan telefon, koji izgleda kao Apex koncept, sa sve periskop selfi kamerom. Pored ovoga, sama kompanija Vivo je pomenula tokom MWC-a da se Apex očekuje u nekom trenutku sredinom godine, tako da ima smisla da 12. juna vidimo zvaničnu objavu telefona.

PCPress.rs Image

Apex koncept karakterišu okviri sa strane, debljine svega 1,8 milimetara, kao i donji okvir od 4,3 milimetra, što čini da telefon ima 98 odsto„udela ekrana u telu uređaja“. Ekran je Full HD+ OLED  veličine 5.99 inča, u koji je smešten i senzor otiska prsta, a ima i kameru koja iskače iz njegovog gornjeg okvira.

Pročitajte i:  Misterizoni Lenovo tablet primećen na FCC-u

Izvor: GSMArena

Pogledajte i: Video nadzor Beograd – Portal Videonadzor.Net
Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , , , , ,