Top50 Glas publike

Kompanija Huawei obradovala decu iz Svratišta

Kako je decembar mesec praznika i darivanja, kompanija Huawei u okviru novogodišnje kampanje pod nazivom Huawei daruje, uručila paketiće deci iz Svratišta na Zvezdari. U proteklih nedelju dana poznate ličnosti i zvezde YouTube scene pozivale su putem svojih profila na društvenim mrežama ljude širom Srbije da u petak 22. decembra donesu u Kafeteriju Fontana u Beogradu onoliko koliko su u mogućnosti, kako bi zajedno sa kompanijom Huawei deci ulepšali praznike.

PCPress.rs Image

„Naš cilj i ideja koja se krije iza misije kompanije jeste da spajamo ljude. Našim radom mi nastojimo da im pružimo mogućnost da uvek i u svakom trenutku budu u kontaktu sa svojim najmilijima, ali i da podstaknemo sve oko nas da misle na druge. Sa istim ciljem, danas smo uručili paketiće deci iz Svratišta. Njima smo želeli da ulepšamo praznike, a javnosti da pošaljemo poruku da budu prisutni, da je sreća veća kad se deli, a pažnja kad se daruje“, rekla je direktorka marketinga za Huawei Srbija, Danijela Jovanović.

PCPress.rs Image

Kompanija je osim poklona koje su sakupili tokom kampanje, donirala i paketiće specijalno kreirane za decu iz Svratišta.

Facebook komentari:
Pročitajte i:  Huawei najnoviji pametni sat ima tajnu unutra: par bežičnih slušalica
SBB

Tagovi: , , ,