ePlaneta

Konkurs za najbolju crowdfunding platformu

Konkurs za najbolju crowdfunding digitalnu platformu otvoren je od 1. do 19. oktobra. Cilj ovog takmičenja je potraga za rešenjem u vidu platforme koja će spajati inovatore sa velikim brojem malih ulagača i na taj način obezbediti realizaciju dobrih poslovnih ideja.

PCPress.rs Image

Organizatori konkursa: Komercijalna banka, Beogradska bankarska akademija i Udruženje banaka Srbije – obezbedili su nagrade za najbolja rešenja po oceni stručnog žirija: 150.000 dinara za prvoplasiranog, 100.000 dinara za drugo i 50.000 dinara za treće mesto. Pobednici KomBank & BBA & UBS hakatona takođe dobijaju kompletnu podršku za dalji tržišni nastup.

„Smatramo da je digitalizacija poslovanja od velikog značaja za bankarski sistem i želimo da podržimo sva inovativna rešenja koja donose korist građanima i privredi. Kako ovaj hakaton, osim toga, pomaže i finansijsku edukaciju mladih, odlučili smo da budemo deo projekta i da ga podržimo učešćem naših savetnika i IT eksperata“, kaže Vladimir Vasić, generalni sekretar Udruženja banaka.

Prijava timova obavlja se onlajn na adresi www.inovacija.net, a na istom sajtu mogu se pronaći i svi detalji konkursa.

Facebook komentari:
Pročitajte i:  Kickstarter dodaje još jednu mogućnost  
SBB

Tagovi: ,