Top50 Glas publike

Lady Gaga predstavila naočare za sunce s kamerom

PCPress.rs Image

Skoro godinu dana nakon što je Lady Gaga postala kreativni direktor kompanije Polaroid, popularna pevačica konačno je otkrila plodove svog rada. Nazvani Grey Label by Haus of Gaga, ti gedžeti uključuju naočare za sunce s ugrađenom kamerom i displejom, štampač za mobilne telefone i kameru.

Naočare GL20 mogu da snimaju fotografije i video-zapise, koji se čuvaju u memoriji ugrađenoj u jednoj slušalici. Ta slušalica se može skinuti i povezati preko USB kabla sa štampačem. Prototip naočara ima dva displeja za gledanje snimljenih prizora.

GL10 štampač za mobilne telefone pojaviće se na tržištu u martu i koštaće sto pedeset dolara. Preko opcije Bluetooth će moći da se poveže s bilo kojim telefonom koji podržava taj standard, osim s iPhone-om kompanije Apple. Takvo ograničenje izazvalo je iznenađenje, ali Lady Gaga je objasnila kako to nije tražio Polaroid, već Apple. Štampač ima ketridž s deset listova papira.

Polaroid kamera, kao i klasična, odmah izbacuje snimljene fotografije, ali može i da napravi digitalne zapise, koji se mogu videti na displeju na izvlačenje. Kamera će se pojaviti na tržištu krajem godine.

Pročitajte i:  Maskom protiv prepoznavanja lica

Izvor: IT World

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: , ,