BIZIT 2022

Lenovo data centri – spremni za predstojeće izazove

U doba kada se sve brzo menja, potrebno je izabrati rešenje koje će odoleti zubu vremena…

Rastući izazovi poslovnog okruženja, za kompanije svih veličina, zahtevaju da se prilikom izbora rešenja za data centar ne razmišlja samo o onome što će zadovoljiti trenutne potrebe, već da se misli i o budućnosti. O potrebama koje će tek nastati ali koje se izvesno mogu predvideti. S tim na umu u kompaniji Lenovo su projektovanju rešenja za data centre pristupili sistematično i temeljno, i kreirali su ponudu koja će biti spremna za predstojeće izazove, čak i one koje sami korisnici možda ne mogu odmah da predvide.

Rezultat je kompletna ponuda rešenja za obradu podataka, čuvanje podataka i umrežavanje, koja se neprimetno integrišu i sarađuju sa bilo kojim okruženjem. To je osnova koja pruža performanse, pouzdanost i bezbednost najvišeg nivoa na tržištu.

A tu je i Lenovo uslužni sektor koji svoju ekspertizu pruža u svim fazama životnog ciklusa IT okruženja, čime se korisnicima omogućava da iskoriste maksimum iz investicije u novu tehnologiju. Uz potpuno novu ponudu, koja je bazirana na Intel Xeon procesorima i otvorenim, modularnim tehnologijama koje se brzo prilagođavaju i proširuju, korisnici Lenovo rešenja mogu odmah ostvariti mnogo a još više u budućnosti.

Pročitajte i:  Microsoft i Amazon obustavili planove za izgradnju data centara u Irskoj

Najpouzdaniji

U poslednje četiri godine, po ITIC istraživanju pouzdanosti, Lenovo serveri bazirani na x86 platformi nalaze se na prvom mestu gledano po kriterijumu besprekidnog rada.

Najbezbedniji

Uz Trusted Platform Assurance, Lenovo pruža najbolju i najtešnju bezbednost platforme. Čak i uz opcije koje se dodatno plaćaju, naši konkurenti daju manje bezbednosnih opcija u odnosu na ono što je standardno u Lenovo ThinkSystem ponudi.

Najveće zadovoljstvo

Po istraživanju kompanije TBR o korporativnim IT nabavkama i zadovoljstvu korisnika, Lenovo je od januara 2015. godine osam puta zaredom na prvom mestu među x86 vendorima po zadovoljstvu korisnika.

Strateška saradnja

Za razliku od najvećih konkurenata, Lenovo nema sopstveni softverski sektor i otvoreniji je za uspostavljanje partnerstava sa drugim vodećim kompanijama. Zahvaljujući tome, korisnici Lenovo rešenja mogu iskoristiti prednosti strategije otvorenih standarda koja im omogućava da razvijaju i menjaju svoje IT okruženje po potrebi.

ThinkSystem

Rešenje koje obuhvata severe, storidž i opremu za umrežavanje zasnovano na najboljoj kombinaciji performansi, fleksibilnosti i pouzdanosti.

ThinkAgile

Nova generacija softverski definisane IT infrastrukture koja se lakše pokreće i upravlja, dok smanjuje troškove i kompleksnosti.

Pročitajte i:  BIZIT 2022: Data centri i IT infrastruktura

(Objavljeno u PC#255)

Spremili smo još jedan specijal, ovoga puta posvećen data centrima, koji možete besplatno čitati na:

Data Centri – Specijal LETO 2018.

Besplatne aplikacije za čitanje digitalnih izdanja preuzmite sa adresa:

PC Press@Play Store (Android)

PC Press@App Store (iOS)

Novi PC Press i ostala izdanja iz bilo kog browsera možete čitati i na:

http://pc-press.mwtatooine.net/

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,