BIZIT plus

Lenovo objavio zvaničan datum izlaska Z5

U borbi ko će prvi predstaviti telefon sa ekranom od ivice do ivice (all-screen) mogao bi da pobedi Lenovo sa svojim flagship telefonom Z5. Informacije o Lenovo Z5 i njegovom rekordnom odnosu ekrana telefona, koji bi u odnosu na prednju stranu zauzimao oko 95 posto, se i dalje pojavljuju na kineskoj društvenoj mreži Weibo, te sada imamo zvanični datum objavljivanja uređaja

PCPress.rs Image

Telefon dolazi 5. juna, što potvrđuje Chang Cheng, potpredsednik Lenovo-a i bivši izvršni direktor ZUK-a. Događaj će se održati u glavnom gradu Kine u Pekingu u 14 časova. U posebnom postu ranije danas Cheng je rekao da će Z5 biti nastavak serije ZUK koja uključuje Z1, Z2 Pro, Z2 i Edge. 

PCPress.rs Image

Polako se stvara uzbuđenje oko ovog telefona, i vode se rasprave oko glasina kao što je ona gde se navodi da uređaj poseduje dve „pametne“ kamere koje koriste AI koji može pomoći za bolje snimanje fotografija. Postoje i tvrdnje da će baterija Lenovo Z5 moći da izdrži u standby režimu do 45 dana sa jednim punjenjem, iako nas više zanima koliko dana će moći da izdrži uz normalno korišćenje telefona. U svakom slučaju, očekuje se da će se sledeće nedelje Lenovo otkriti sve detalje, a nadamo se da će ono što smo videli na skicama postati stvarnost.

Pročitajte i:  Novi generativni alati za video koje je napravio Adobe su apsolutno zastrašujući

Izvor: GSMArena

Facebook komentari: