BIZIT 2022

Lenovo spaja korisnike i partnere pomoću novog korporativnog Brifing centra za EMEA region

Nakon otvaranja globalnog HPC (High Performance Computing) centra za inovacije u martu, u Štutgartu, predsednik Lenovo korporacije za region Evrope i Blistog istoka, Erik Kador (Eric Cador), zvanično je otvorio i korporativni brifing centar (EBC)  za region Evrope i Blistog istoka koji predstavlja posvećenost kompanije konstantnoj transformaciji ka načinu poslovanja koji je fokusiran na korisnike.lenovo brifing centar pcpress

Ovaj novi brifing centar predstavlja modernu ustanovu za komunikaciju i sprovođenje testova. Opremljen najsavremenijom tehnologijom za prezentovanje, ovaj centar će predstavljati prijatno i interaktivno okruženje gde će klijenti i partneri moći da se povežu sa ključnim industrijskim partnerima, stručnjacima, kreatorima brojnih proizvoda, kao i direktorima iz kompanije Lenovo.

Brifing centar je kreiran sa ciljem da predstavi jedinstvene mogućnosti kompanije Lenovo i da je predstavi kao pouzdanog poslovnog partnera koji podstiče inovacije i pruža podršku kompanijama širom regiona.

Najveći poslovni i tehnološki stručnjaci na jednom mestu

Brifing centar za EMEA region, napravljen u saradnji sa vodećim industrijskim partnerima, koristi znanje i tehničke mogućnosti kompanija kao što su Intel, Emerson Network Power, QLogic, Red Hat i Samsung Semiconductor, pored brojnih drugih eko-sistema i tehnoloških partnera koji dobrinose samom konceptu kompanijskog brifing centra (EBC), kako bi dodatno proširio mogućnosti i pružio korisnicima holistička rešenja koja odgovaraju njihovim individualnim poslovnim potrebama.

Pročitajte i:  Intel će proizvoditi čipove za MediaTek

Ovaj novi savremeni centar nudi širok izbor koji odgovara brojnim korisničkim potrebama u različitim segmentima i industrijama. Pored toga, centar će imati bogat portfolio strateških seminara i tehnoloških događaja koji su kreirani prema maloprodajnim licima i distributerima.

U korporativnom brifing centru za EMEA region se, pored data centra, nalazi i LENOX, superkompjuter kompanije Lenovo koji se nalazi na listi TOP500®, kao i SAP laboratoriju za istraživanje i razvoj. Ovi resursi podstiču inovaciju i obezbeđuju najbolja i dokazana rešenja koja se odnose na jedinstvene zahteve korporativnih klijenata.

 „Ovaj novi Kompanijski brifing centar od ključnog je značaja za naš budući uspeh i napredak u okviru korporativnog tržišta zato što mi želimo da inspirišemo naše korisnike i partnere da zejedno sa nama učestvuju na velikim korporativnim projektima i da na osnovu toga zauzmemo prvo mesto na otvorenom tržištu. Naš fokus nije da budemo na vodećem mestu samo kada su u pitanju inovativni proizvodi već da držimo to mesto i u oblasti komunikacije sa korisnicima na projektima koji imaju potencijal da promene način na koji oni sprovode svoje poslovne aktivnosti.” – izjavio je Erik Kadora, predsednik za EMEA region i viši podpredsednik Lenovo grupacije.

Pročitajte i:  Procurele informacije o 13. generaciji Intel desktop procesora

Saradnja sa centrom CERFACS

Pored saradnje sa ključnim industrijskim partnerima kao što su Intel® i Mellanox Technologies, kompanija Lenovo i njen HPC centar za inovacije u Štutgartu nastavljaju da povećavaju broj partnerstava i inicijativa kojima povećavaju svoje mogućnosti i obezbeđuju komercijalnu primenu obrađivanja podataka velikom brzinom većem broju klijenata.

Saradnja kompanije Lenovo sa centrom CERFACS je fokusirana na podešavanje glavnog koda centra CERFACS, AVBP, koji simulira protok i sagorevanje u turbinama. Na osnovu saradnje kompanija Lenovo i Intel (Code Modernization Program), AVBP će se prebaciti na najnoviju Intel® Xeon® tehnologiju, a kasnije na Intel® Xeon® Phi™ proizvode.

„Centar CERFACS se raduje efikasnoj saradnji sa HPC centrom za inovacije kompanije Lenovo s obzirom na to da ćemo zajedničkim snagama ažurirati naš kod za simulaciju i iskoristiti sve prednosti najnovije generacije Intel® Xeon® procesora. Pored toga, mi se radujem što ćemo sarađivati sa stručnjacima iz kompanije Lenovo kako bismo adaptirali i optimizovali kod tako da se može koristiti na Intel® Xeon® Phi™ arhitekturi”, izjavio je gospodin Monije (Monnier), glavni direktor za IT tehnologije u centru CERFACS.

Pročitajte i:  Intel povećava cene svojih procesora

 

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: , , , , , , ,