LG laptop Style koji menja boju

LG Gram linija postoji već godinama, ali LG Gram Style dodaje potpuno novi izgled. Ultralagan je, ultratanak i prekriven je prelivom završnom obradom koja menja boju. Takođe je dostupan za kupovinu u veličinama od 14 inča i 16 inča, sa početnom cenom od 1.499 dolara.

PCPress.rs Image

Dok ga pomerate i svetlost se menja, može izgledati od plavkaste preko sivkaste do narandžaste boje zalaska sunca. Druga zanimljiva stvar u vezi sa njim je to što ima neograničenu haptiku trackpad koji je osvetljen LED diodama. Iako se dovodi u pitanje korisnost ove funkcije (svetla se ne pojavljuju sve dok ne kliknete, tako da vam zapravo ne pomažu da pronađete touchpad), svakako izgleda veoma cool.

U prošlosti su LG Gramovi bili dobro poznati po jednoj stvari — nemaju nikakvu težinu. Bili su odlični za taj specifičan slučaj upotrebe, dosledno se svrstavaju među najlakše laptopove koje možete da kupite, ali su takođe imali tendenciju da izgledaju pomalo dosadno.

Sa 999 grama, Style verovatno neće odbiti obožavatelje kategorije tankih i laganih, ali može privući publiku koja je više osvešćena o stilu. LG je takođe prikazao niz eklektičnijih dizajna na svom štandu na CES 2023, uključujući tufne i funkije ružičaste i ljubičaste završne obrade. Još uvek nema reči o tome da li će sve ovo doći na tržište, ali izgleda da ukazuje da je još zabave na pomolu.

Pročitajte i:  Na MWC 2024, budućnost tehnologije ekrana je jasna (i savitljiva)

Počinjemo da viđamo sve više stvari kao što su dodirne table, slatke LED diode i džez završne obrade dok kompanije pokušavaju da plasiraju uspostavljene premium linije novoj, mlađoj publici.

ThinkPad Z-serija, najavljena 2022. godine, donela je niz boja i dizajna koji nisu ThinkPad u ThinkPad liniju, dok je Dell XPS 13 Plus koji je više orijentisan na korisnika izbacio fizičku tačped i funkcijske tastere u korist haptičkih i LED diode. Ove godine, brojne kompanije spremaju glavne proizvode oko neuhvatljivog hipermobilnog, stilskog svesnog, udaljenog slobodnog profesionalca. HP-ov Dragonfly Pro je nedavni primer.

Izvor: TheVerge

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: ,