ASUS ROG Flow

Lider u oblasti automatizacije poslovnih procesa i CRMa stigao u Srbiju

Kompanija Extreme je sklopila partnerstvo sa kompanijom bpm’online, vodećom globalnom softverskom kompanijom u oblasti automatizacije poslovnih procesa i menadžmenta odnosom sa klijentima (CRM).

Lider u oblasti automatizacije poslovnih procesa i CRMa stigao u Srbiju

Partnerstvo firmi Extreme i bpm’online zasnovano je na zajedničkim poslovnim vrednostima: kvalitetu, ekspertizi i inovacijama, a u službi osnaživanja klijenata da pruže svojim korisnicima izuzetno korisničko iskustvo uz pomoć inteligentne CRM i BPM tehnologije.

Procena da će SaaS tržište do 2019. premašiti vrednost od 112,8 milijardi USD, jasno govori o tome da će cloud bazirana CRM rešenja imati veliku ulogu u digitalnoj transformaciji kompanija, koja će biti prinuđene na sve brže prilagođavanje i konstantno usavršavanje kako bi odgovorile na zahteve klijenata novijih generacija.

Proizvodi kompanije bpm’online uključuju out-of-the-box procese potvrđene u praksi: marketing, prodaju i korisničke usluge/servis, što omogućava kompanijama da vrlo brzo započnu sa korišćenjem sistema i implementiraju procese na najvišem nivou u svom svakodnevnom radu. Za razliku od tradicionalnih CRM sistema, bpm’online pruža kompanijama fleksibilnost u modelovanju, čak i ključnih poslovnih procesa, čime se omogućava konstantno preispitivanje drugačijih pristupa i odabir najefektivnijih metoda za komunikaciju sa klijentima.

Pročitajte i:  Chatbot: Razgovor s robotom

„U današnjem visoko konkurentnom poslovnom okruženju, sve više kompanija ima potrebu za inteligentnim CRM rešenjem koje će im pomoći da unaprede svoje procese koji su orijentisani na korisnike i da steknu istinsku konkurentsku prednost, uvećaju svoj profit i ostvare čvršće veze sa svojim korisnicima. Kroz partnerstvo firmi Extreme i bpm’online, mnoge kompanije će imati priliku da iskuse prednosti vrhunskih inteligentnih alata dizajniranih da unaprede, sinhronizuju i  ubrzaju ključne poslovne procese“, izjavio je je Alexander Donchuk, Global Channel Director u bpm’online.

„Veliko nam je zadovoljstvo bilo da potpišemo partnerski ugovor sa firmom bpm’online. Nije reč samo o tome da je bpm’online vrhunski CRM proizvod, već su zaposleni na svim nivoima u bpm’online-u učinili mnogo da se osećamo kao zadovoljan klijent i na taj način najbolje demonstrirali sopstveni CRM pristup i želju da nam pomognu u svim bitnim aspektima razvoja naše saradnje. Uz naše skoro petnaestogodišnje iskustvo u CRM implementacijama, dobro je i za nas i za naše klijente koji žele da uvedu CRM u svoje poslovanje da imamo tako dobru podršku i otvorenost proizvođača, jer tako lakše dolazimo do uspešnih projekata i većeg zadovoljstva naših klijenata“, dodao je Bojan Miljković, Direktor proizvodnje softvera u firmi Extreme.

Pročitajte i:  Salesforce: Najinovativnija svetska kompanija i CRM broj 1 u svetu

 

Facebook komentari:
HR specijalno izdanje

Tagovi: , , ,