ERP 2024

Lider u oblasti automatizacije poslovnih procesa i CRMa stigao u Srbiju

Kompanija Extreme je sklopila partnerstvo sa kompanijom bpm’online, vodećom globalnom softverskom kompanijom u oblasti automatizacije poslovnih procesa i menadžmenta odnosom sa klijentima (CRM).

Lider u oblasti automatizacije poslovnih procesa i CRMa stigao u Srbiju

Partnerstvo firmi Extreme i bpm’online zasnovano je na zajedničkim poslovnim vrednostima: kvalitetu, ekspertizi i inovacijama, a u službi osnaživanja klijenata da pruže svojim korisnicima izuzetno korisničko iskustvo uz pomoć inteligentne CRM i BPM tehnologije.

Procena da će SaaS tržište do 2019. premašiti vrednost od 112,8 milijardi USD, jasno govori o tome da će cloud bazirana CRM rešenja imati veliku ulogu u digitalnoj transformaciji kompanija, koja će biti prinuđene na sve brže prilagođavanje i konstantno usavršavanje kako bi odgovorile na zahteve klijenata novijih generacija.

Proizvodi kompanije bpm’online uključuju out-of-the-box procese potvrđene u praksi: marketing, prodaju i korisničke usluge/servis, što omogućava kompanijama da vrlo brzo započnu sa korišćenjem sistema i implementiraju procese na najvišem nivou u svom svakodnevnom radu. Za razliku od tradicionalnih CRM sistema, bpm’online pruža kompanijama fleksibilnost u modelovanju, čak i ključnih poslovnih procesa, čime se omogućava konstantno preispitivanje drugačijih pristupa i odabir najefektivnijih metoda za komunikaciju sa klijentima.

Pročitajte i:  eLikvidatura: Vaša kombinacija za SEF

„U današnjem visoko konkurentnom poslovnom okruženju, sve više kompanija ima potrebu za inteligentnim CRM rešenjem koje će im pomoći da unaprede svoje procese koji su orijentisani na korisnike i da steknu istinsku konkurentsku prednost, uvećaju svoj profit i ostvare čvršće veze sa svojim korisnicima. Kroz partnerstvo firmi Extreme i bpm’online, mnoge kompanije će imati priliku da iskuse prednosti vrhunskih inteligentnih alata dizajniranih da unaprede, sinhronizuju i  ubrzaju ključne poslovne procese“, izjavio je je Alexander Donchuk, Global Channel Director u bpm’online.

PCPress.rs Image

„Veliko nam je zadovoljstvo bilo da potpišemo partnerski ugovor sa firmom bpm’online. Nije reč samo o tome da je bpm’online vrhunski CRM proizvod, već su zaposleni na svim nivoima u bpm’online-u učinili mnogo da se osećamo kao zadovoljan klijent i na taj način najbolje demonstrirali sopstveni CRM pristup i želju da nam pomognu u svim bitnim aspektima razvoja naše saradnje. Uz naše skoro petnaestogodišnje iskustvo u CRM implementacijama, dobro je i za nas i za naše klijente koji žele da uvedu CRM u svoje poslovanje da imamo tako dobru podršku i otvorenost proizvođača, jer tako lakše dolazimo do uspešnih projekata i većeg zadovoljstva naših klijenata“, dodao je Bojan Miljković, Direktor proizvodnje softvera u firmi Extreme.

Pročitajte i:  Extreme Real Estate CRM:Rešenje za prodaju nekretnina

 

Facebook komentari:
Računari i Galaksija
Tagovi: , , ,