BIZIT 2022

Louis Vuitton torba sa fleksibilnim ekranom

Kako fleksibilni ekrani postaju sve upotrebljiviji i dostupniji, sve veći broj kompanija počinje da ih upotrebljeva na svojim proizvodima. Ali moramo da priznamo da smo zatečeni činjenicom da su ovi ekrani našli primenu i u modnoj industriji. Naime, poznata dizajnerska kuća Louis Vuitton je na svojoj novoj liniji ženskih torbi implemementirala fleksibilne ekrane

PCPress.rs Image

Ovaj luksuzni brend torbi opremljen je sa AMOLED ekranima rezolucije 1920 x 1440 piksela. Dva prototipa ovakvih torbi predstavljena su na Cruise 2020 runway show-u, održanom ove nedelje u Njujorku. Na jednoj torbi nalazio se jedan ekran, dok su na drugom modelu implementirana dva, a na njima su se prikazivali različiti video snimci, kao i nešto što bi moglo da se nazove demoom Internet browsera.

Louis Vuitton je ovu kolekciju predstavio kao eksperiment koji će možda biti osnova za digitalizaciju njihovih budućih proizvoda i da kompanija oduvek traži načine da spoji inovacije i modni dizajn. Ipak, u ovom trenutku nije poznato da li će ove torbe ikad izaći iz faze prototipa, a ako se i pojave u prodaji, sigurni smo da neće biti jeftine. Uostalom, Louis Vuitton već prodaje sopstvene in-ear slušalice koje koštaju „tričavih“ 1000 USD, pa prema tome možete da zamislite koliko bi tek koštala jedna ovakva hi-tech torba.

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , ,