Zebra

Louis Vuitton torba sa fleksibilnim ekranom

Kako fleksibilni ekrani postaju sve upotrebljiviji i dostupniji, sve veći broj kompanija počinje da ih upotrebljeva na svojim proizvodima. Ali moramo da priznamo da smo zatečeni činjenicom da su ovi ekrani našli primenu i u modnoj industriji. Naime, poznata dizajnerska kuća Louis Vuitton je na svojoj novoj liniji ženskih torbi implemementirala fleksibilne ekrane

Ovaj luksuzni brend torbi opremljen je sa AMOLED ekranima rezolucije 1920 x 1440 piksela. Dva prototipa ovakvih torbi predstavljena su na Cruise 2020 runway show-u, održanom ove nedelje u Njujorku. Na jednoj torbi nalazio se jedan ekran, dok su na drugom modelu implementirana dva, a na njima su se prikazivali različiti video snimci, kao i nešto što bi moglo da se nazove demoom Internet browsera.

Louis Vuitton je ovu kolekciju predstavio kao eksperiment koji će možda biti osnova za digitalizaciju njihovih budućih proizvoda i da kompanija oduvek traži načine da spoji inovacije i modni dizajn. Ipak, u ovom trenutku nije poznato da li će ove torbe ikad izaći iz faze prototipa, a ako se i pojave u prodaji, sigurni smo da neće biti jeftine. Uostalom, Louis Vuitton već prodaje sopstvene in-ear slušalice koje koštaju „tričavih“ 1000 USD, pa prema tome možete da zamislite koliko bi tek koštala jedna ovakva hi-tech torba.

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , ,