BIZIT 2022

Majski PC Press je u prodaji

naslovna177 Novi broj PC Press-a je na kioscima od 1. Maja. Od velikog broja interesantnih tekstova, izdvajamo nekoliko najvažnijih:

Mali računari – velika snaga u pokretu

Računar nam je često potreban i van kuće, ali oni na koje smo navikli isuviše su nezgrapni i teški da bismo ih uvek nosili sa sobom. Pametni telefoni samo su delimično rešenje, a prava stvar su mali računari. Samo, koji? Netbook ili tablet? Isprobali smo 25 kandidata.

HDD i SSD: Sukob dva sveta

Hard diskovi su konačno dobili ozbiljnu konkurenciju – SSD uređaji su po performansama neuporedivo bolji, dok se cene polako približavaju. Odluku nije lako doneti, pa smo laboratorijski testirali 30 aktuelnih modela…

iPad 2: Kamera, magneti, pokrivač

Dugo očekivani naslednik Apple-ovog tablet računara stigao je u pravom trenutku, kao odgovor na protivnapad konkurencije. Ubrzo posle promocije, isprobali smo iPad 2 – koliko je napredovao i koji su mu glavni aduti?

Računarski fakulteti

Dan upisa na fakultete i druge visokoškolske ustanove se bliži, a hiljade svršenih srednjoškolaca još razmišljaju o karijeri za koju će se opredeliti. Naši čitaoci tog uzrasta će verovatno studirati na nekom od računarskih fakulteta, ali kom?

Pročitajte i:  Slavimo 300: Naš 300. broj!

U svetu elektronskih knjiga

Hronometar firme Adobe nas je ove godine malo iznenadio, pa smo nekoliko meseci pre roka dobili novu verziju kreativne svite. U generaciji CS5.5 većina programa je ostala ista, ali InDesign je napredovao…

Pored ovih, u novom PC Press-u čekaju vas i brojne druge, zanimljive teme. Ne propustite majski broj najuticajnijeg domaćeg IT časopisa!

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , , , ,