BIZIT 2022

Microsoft Edge: Korisno upravljanje tabovima

Jedna od opcija koje Google Chrome nudi svojim korisnicima je i mogućnost slanja neke web stranice s računara na telefon. To je od velike koristi u slučajevima kada korisnik nije pročitao neki tekst do kraja, a prinuđen je da se udalji od računara. Microsoft Edge od sada nudi nešto slično, budući da će korisnici na isti način moći da upravljaju tabovima.

PCPress.rs Image

Prema poslednjim izveštajima, Microsoft testira novu verziju Edge pregledača, u okviru koje će korisnici tabove sa svojih Windows 10 računara moći da šalju na Android uređaje. Koncept funkcioniše isto kao slanje web stranica u Chromeu, a korisnici će morati da budu prijavljeni na Microsoft naloge na oba uređaja da bi funkcija radila. Očekuje se da opcija privuče nove korisnike, a eksperti ističu da deljenje tabova nije iznenađenje, budući da je novi Edge zasnovan na Chromiumu, pa je očekivano da deli funkcije sa Chrome pregledačem.

edge chromium

Još uvek se ne zna kada će funkcija stići do korisnika, a trenutno je dostupna u okviru Edge Canary, koji je još uvek u beta fazi testiranja.

Pročitajte i:  WhatsApp: Kako da se dobro sakrijete

Izvor: Ubergizmo

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , , ,