ERP 2024

Microsoft liste dostupne svima na iOS-u, Android-u i na vebu

Microsoftova aplikacija za upravljanje zadacima, Microsoft Lists, sada je dostupna svima za korišćenje. Pokrenute 2020. godine, Microsoft liste su prvobitno bile ograničene samo na poslovne i poslovne korisnike, pre ograničenog pregleda za potrošače prošle godine. Microsoft sada dozvoljava svakome ko ima Microsoft nalog da pristupi ovoj besplatnoj verziji Microsoftovih lista preko iOS i Android aplikacija i na vebu.

PCPress.rs Image

Microsoft liste vam omogućavaju da kreirate, upravljate i delite liste na različitim uređajima, zajedno sa gotovim šablonima za zadatke kao što su praćenje troškova, pravljenje recepata, ideje za poklone i još mnogo toga. Možete lako da delite liste sa kolegama, prijateljima i porodicom kako bi više ljudi moglo da doprinese listi.

Microsoft liste imaju osnovni prikaz lista nalik mreži, ali takođe možete da pređete na prikaz kalendara ili prilagođeni izgled slično kao Asana i Airtable. Takođe možete da izvozite liste u CSV datoteke da biste olakšali uvoz podataka u druge aplikacije i usluge.

„Uzbuđeni smo što vidimo koje vrste informacija koje prate dobrotu kreirate tokom pregleda i kako ih sve delite“, kaže Garima Wadhera, glavni programski menadžer u Microsoftu. „Kreirajte, koristite i delite svoje informacije sa bilo kim, bilo gde, dok ste u pokretu uz personalizovano iskustvo za mobilne uređaje.“

Pročitajte i:  Microsoft pravi „Zvezdanu kapiju“

Microsoft Lists je trenutno u pregledu na lists.microsoft.com i kroz namenske iOS i Android aplikacije. Microsoft nije najavio da li planira aplikaciju za desktop računare, niti kada će Microsoft liste biti pokrenute van pregleda.

Izvor: TheVerge

Facebook komentari:
Računari i Galaksija
Tagovi: