BIZIT plus

Microsoft će dodati DALL-E 3 u Bing Chat

Microsoft je najavio da će uskoro dodati pristup OpenAI-ovom DALL-E 3 generatoru slika za korisnike da kreiraju slike direktno u ćaskanju.

PCPress.rs Image

DALL-E 3, koji će biti objavljen za poslovne korisnike ChatGPT-a u oktobru, omogućiće ljudima da otkucaju nekoliko rečenica kako bi napravili fotografiju. Microsoft nije precizirao kada će DALL-E 3 na Bingu izaći.

Kompanija je takođe dodala nove funkcije kupovine u Bing. Bing može da postavlja korisnicima specifična pitanja o tome kako će se proizvod koristiti ili druga personalizovanija pitanja kako bi ljudi mogli da odrede pravi proizvod koji odgovara njihovim potrebama. Bing takođe omogućava ljudima da pronađu i koriste kodove za popust. Ovi personalizovaniji odgovori funkcionišu jer Bing sada pamti i prethodne razgovore.

Bing je bio jedan od prvih Microsoft proizvoda koji je iskoristio partnerstvo kompanije sa OpenAI, a kompanija se nada da će još više ojačati platformu.

Kompanija je pokušala da revitalizuje Bing tako što je u februaru donela generativne AI funkcije koje pokreće OpenAI GPT. Od tada, Bing funkcioniše kao chatbot za odgovaranje na upite, površinske vesti, kreiranje kuriranih „vodiča za kupovinu“ i još mnogo toga.

Pročitajte i:  Sora: AI video sadržaji sve savršeniji

Izvor: TheVerge

Facebook komentari:
Računari i Galaksija
Tagovi: , , ,