Top50 Glas publike

Microsoft PowerPoint vam može pomoći da vežbate prezentacije bilo gde 

Microsoft-ov Presenter Coach, koji vam pomaže da uvežbavate prezentacije, dostupan je već neko vreme u web verziji PowerPointa.

PCPress.rs Image

Najžad možete da poboljšate svoje prezentacione veštine u pokretu

Sada konačno dolazi u verziju aplikacije za računare i mobilne uređaje. Prema Microsoft-u, ova funkcija će sada biti dostupna na Mac-u, Windows-u, iOS-u, Android-u i, naravno, na Internetu.

PowerPoint Presenter Coach vas sluša dok uvežbavate prezentaciju naglas – analizira ono što govorite i može vas upozoriti ako govorite prebrzo ili sporo, koristeći reči poput „um“ ili „ahh“ ili samo čitajući reči sa slajda. PowerPointu za Windows i iOS, radi je jako dobro, radeći gotovo sve što Microsoft i kaže da treba. Na kraju vam daje mali izveštaj koji vam govori šta treba da vežbate. Uz proširenu dostupnost, postoje i novi načini na koje funkcija može da pokuša da poboljša vašu prezentaciju: može da posmatra govor tela (koliko ste blizu kamere, ako uspostavljate kontakt očima ili stavite stvari ispred) lica) i upozoriće vas ako ponavljate reči ili ih izgovarate pogrešno. I da, i dalje vam govori da ne koristite psovke u prezentaciji. Microsoft nije bio odmah dostupan za komentare o tome kada će se funkcija pojaviti na Mac-u ili o tome da li je analiza glasa i videa urađena na uređaju ili u cloudu za verzije za računare i mobilne uređaje.

Pročitajte i:  Sinergija 22 završena Biznis danom: Imamo potencijal da postanemo digitalno središte ovog dela Evrope

Međutim, zbog privatnosti, vredi napomenuti da aplikacija traži povezivanje na Internet da bi mogla da se koristi funkciju podučavanja.

Izvor: Theverge

 

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: ,