Microsoft Teams olakšavaju pronalaženje svih vaših izgubljenih fajlova

Jedan od najneugodnijih delova korišćenja sistema za skladištenje fajlova na mreži uskoro bi mogao da se završi, zahvaljujući novom ažuriranju za Microsoft Teams.

PCPress.rs Image

Pratite te fajlove koji nedostaju u Microsoft Teams-u

Usluga video konferencija uvodi novu aplikaciju Files, za koju kaže da će olakšati pronalaženje i upravljanje svim vašim ključnim dokumentima, tabelama i brže i lakše.

Kompanija kaže da će lansiranje konačno da reši jednu od ključnih bolnih tačaka za mnoge korisnike Microsoft Teams-a, pružajući jedan fajl hab sa svime što vam je potrebno, umesto da morate grozničavo da tragate za pravim fajlom ili dokumentom pre nego što započnete poziv.

Nova aplikacija Files za Microsoft Teams je opisana u svom unosu u zvaničnu mapu puta za Microsoft 365 kao da nudi „jedno mesto za sav vaš sadržaj preko četova, kanala, sastanaka i M365“.

U unosu se napominje da će korisnici moći da „upravljaju, organizuju i lociraju sadržaj koji im je potreban brzo i lako“, i da će „pronalaženje načina“ sada biti doslednije i poznatije korisnicima, što će, nadamo se, značiti kraj prevlačenja kroz beskrajne menije i zbunjujuće fajl opcije.

Pročitajte i:  Google uvodi update za pretrage kako bi se pridržavao pravila EU o tehnologiji

Aplikacija Files je navedena kao trenutno dostupna, ali za Microsoft Teams desktop korisnike samo za sada – iako ako se pokaže uspehom, nesumnjivo će biti uvedena i na druge platforme.

Nova aplikacija Files je najnovija u nizu Microsoft Teams ažuriranja koja nastoje da je učine mnogo lakšom platformom za korišćenje u radnom okruženju.

Poslednjih meseci, kompanija je takođe dodala mogućnost brisanja ili preimenovanja fajlova na kanalu i u vašem OneDrive folderu u Teamsma. To bi trebalo da znači da korisnici kompanijskog sistema za skladištenje u oblaku imaju mnogo jednostavniji način da pronađu i prilagode fajlove koji su im najpotrebniji u okviru Teams-a i da se postaraju da su označeni baš onako kako žele.

Pošto je Microsoft Teams Premium sada dostupan u svetu, kompanija će želeti da se uveri da je njena platforma korisna i efikasna za korisnike svuda, tako da je svaka dodatna pomoć u otklanjanju ovih dosadnih problema na radnom mestu veoma cenjena.

Izvor: Techradar

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: ,