BIZIT plus

Microsoft Teams dobija animirane pozadine

Microsoft osvežava pozadine dostupne u Microsoft Teams aplikaciji i dodaje nove animirane verzije. To je najveće ažuriranje virtuelne pozadine u Teams-u od originalne kolekcije lansirane 2020. godine, sa novim opcijama za zamenu neuredne sobe iza vas idiličnom scenom.

PCPress.rs Image

U početku, ovo će biti velika kolekcija novih fotografija praćenih nekim animiranim verzijama u junu. Microsoft je podelio neke detalje o novim slikama u pozadini, ali izgleda da ćemo morati da sačekamo sledeći mesec da vidimo kako se ove animirane pozadine upoređuju sa onima koje su godinama bile dostupne na konkurentskom Zoomu.

„Sa potpuno novim slikama, ponovo osmišljena vizuelna biblioteka za Teams je promišljeno dizajnirana da predstavlja ljude koji ih koriste i kako najbolje rade“, kaže Microsoft dizajnerski tim u novom postu. „Gledajući popularnost određenih slika, primetili smo da su kupci podjednako oduševljeni što su prikazani u zabavnim i maštovitim scenama kao što su prikazani u realističnim prostorima kao što su covorking prostor, kancelarija ili dom.“

Sada postoji šest kategorija pozadina Microsoft Teams-a, uključujući one koje se fokusiraju na drvo i svetlo, druge koje imaju savremenu pozadinu, a neke koje su šareni oblaci ili planine. Postoje čak i pozadine koje su dizajnirane da budu pristupačne i da se pobrinu za to kako na osobe sa autizmom mogu uticati obrasci i materijali. Oni su deo veće kategorije „pripadanja“ koja se takođe fokusira na vid, sluh, mentalno zdravlje i još mnogo toga.

Pročitajte i:  Microsoft u saradnji sa novinskom agencijom Semafor na projektu za AI

Nove pozadine počele su da se lansiraju za 300 miliona aktivnih korisnika Microsoft Teams-a mesečno.

Izvor: TheVerge

Facebook komentari: