Možete pristupiti najnovijim AI eksperimentima kompanije Google putem Google Labs-a

Google ima eksperimente sa generativnom veštačkom inteligencijom koji mogu optimizovati vaš radni tok i čak sastavljati poruke.

PCPress.rs Image

Google Labs je platforma kompanije Google gde korisnici mogu testirati rane ideje kompanije

 Iako je Google Bard jedini od Google-ovih AI modela koji je opšte dostupan, kompanija ima mnoge druge projekte u pripremi koji imaju sposobnost da transformišu ceo vaš radni tok, pomažu vam da generišete muziku i mnogo više. Iako ovi projekti još nisu pušteni u upotrebu, dobra vest je da ih možete isprobati putem Google Labs-a.

Google Labs je platforma kompanije Google gde korisnici mogu testirati rane ideje kompanije za funkcije i proizvode, i pružiti povratne informacije koje utiču na to da li će eksperimenti biti implementirani i kakve promene će biti napravljene pre nego što budu pušteni u upotrebu.

Trenutno su dostupni na Google Labs-u neki od najnovijih projekata kompanije, uključujući: Search Labs, novi Google Search sa AI; Workspace Labs, AI-infuzovani Google Workspace; Notebook LM, prva Google-ova AI sveska; i MusicLM, prvi Google-ov AI generator muzike.

Pročitajte i:  Google će staviti Keep podsetnike u Zadatke 

Mnogi od eksperimenata zahtevaju da se prijavite na listu čekanja u Google Labs-u, i nakon što budete skinuti sa liste, možete početi da eksperimentišete sa najnovijom tehnologijom kompanije Google.

Kako se pridružiti listama čekanja Google Labs-a:

  • Posetite stranicu Google Labs 

Posetite početnu stranicu Google Labs-a, gde ćete videti različite eksperimente za koje možete da se prijavite i postanete rani tester.

Trenutno, lista dostupnih eksperimenata uključuje Project IDX, Magic Compose u Messages, AI-powered Google Search, Google Workspace, NotebookLM i MusicLM. Kada pronađete eksperiment za koji želite da se prijavite, možete preći na sledeći korak.

  • Prijavite se na svoj lični Google nalog ili pratite specifične instrukcije 

Kada pronađete eksperiment u koji želite da se uključite, možete kliknuti na plavi dugme na kojem piše “Pridruži se listi čekanja”.

U ovom trenutku, za većinu eksperimenata, kao što su Google Search, NotebookLM i MusicLM, bićete preusmereni da se prijavite na svoj Google nalog. Tada možete da se prijavite putem svog ličnog Google naloga ili da ga kreirate ako ga nemate. Važno je napomenuti da ne biste trebali koristiti svoj radni Gmail nalog, jer neće biti dostupan za učešće.

Pročitajte i:  Google Pixel 8A u svim bojama  

Za neke druge eksperimente, kao što su Messages, postoje specifične instrukcije koje trebate pratiti da biste postali rani korisnik. U tim slučajevima, samo pratite potrebne korake da biste se prijavili.

  • Pridružite se listi čekanja 

Nakon što se prijavite, možete se pridružiti listi čekanja klikom na varijaciju dugmeta “Join waitlist”, zavisno o eksperimentu. Nakon što kliknete, spremni ste.

  • Sačekajte e-mail obaveštenje da ste skinuti sa liste 

Sada kada ste se prijavili na listu čekanja, proverite e-mail povezan sa nalogom koji ste koristili za prijavu, jer ćete putem njega biti obavešteni ako ste dobili pristup. Srećno!

Izvor: Zdnet

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: ,