mts: Razgovarajte slobodno

Primena sporazuma o ukidanju rominga za zemlje Zapadnog Balkana, koja u potpunosti počinje od 1. jula 2021, korisnicima će omogućiti da pogodnosti koje imaju u Srbiji koriste i u Albaniji, Severnoj Makedoniji, Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini.

PCPress.rs Image

Bezbrižnije u okolne zemlje

Na teritorijama potpisnica ovog sporazuma korisnici će imati na raspolaganju besplatan nacionalni saobraćaj koji već imaju u tarifama i/ili dodacima koje inače koriste. U taj saobraćaj se ubrajaju nacionalni minuti, SMS poruke i prenos podataka. Prilikom potrošnje besplatnog saobraćaja u okviru tarife i/ili dodatka, dodatna naknada im neće biti naplaćena, a kada to potroše, naplata saobraćaja će biti jednaka cenama u domaćem saobraćaju. Potpuni pregled cena biće dostupan neposredno uoči početka primene ovog sporazuma.

PCPress.rs Image

Pored ove nove roming pogodnosti, mts korisnicima će i ubuduće biti na raspolaganju m:tel dodaci u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini, kao i veoma povoljni Internet roming dodaci za veliki broj zemalja. m:tel tarifni dodaci i dalje ostaju najpovoljnija opcija za one koji borave u Crnoj Gori ili u Bosni i Hercegovini (tabela 1), pre svega zbog neograničenog besplatnog Interneta, ali i zbog toga što svi odlazni i dolazni pozivi, SMS poruke ka mrežama u okviru Telekom Srbija grupe, kao i svi ostali dolazni pozivi, koštaju 0 (nula) dinara. Uspostava veze se ne naplaćuje.

Pročitajte i:  Ćirilica + tehnologija: RNIDS poklanja još jedno pismo srpske ćirilice namenjeno ekranskom prikazu

Povoljni Internet roming dodaci koji su dostupni za veliki broj svetskih i evropskih destinacija prikazani su u tabeli 2.

PCPress.rs Image

Postpejd korisnicima na raspolaganju su dodatni Evropa roming tarifni dodaci sumirani u tabeli 3. Oni, pored prenosa podataka, u inostranstvu obezbeđuju i određenu količinu drugog saobraćaja (minuti razgovora, SMS poruke). Trajanje dodatka je 30 dana, što počinje od dana aktivacije.

PCPress.rs Image

Povoljnosti važe u mrežama svih operatora u zemljama u koje građani Srbije najčešće putuju, kao što su Austrija, Bugarska, Grčka, Hrvatska, Italija, Mađarska, Francuska, Nemačka, Španija, Velika Britanija, kao i u većini drugih evropskih država. Pregled svih zemalja dostupan je na internet stranici mts.rs/Privatni/Mobilna/Roming/Roming‑tarifne‑opcije.

PCPress.rs Image

U susret letnjoj sezoni, kada građani po pravilu češće putuju u inostranstvo, mts intenzivno priprema nove povoljnosti za svoje korisnike koje se prevashodno ogledaju u pristupačnim cenama roming dodataka za sve vrste saobraćaja, kao i u dodatnom proširenju broja podržanih inostranih destinacija.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , , ,