BIZIT 2022

Murinjo zaštitno lice igre Top Eleven

Popularna igra Top Eleven, koja će uskoro imati preko 10 miliona mesečno aktivnih korisnika, kao zaštitno lice promovisala je Žose Murinja, prenosi startit.rs

murinjoTrener Real Madrida potpisao je ekskluzivni ugovor sa beogradskom kompanijom Nordeus i tako posao zaštitno lice njihovog Top Eleven fudbal menadžera.

Murinjo se svojim likom privlačiti igrače i krasiti naslovnu stranu igre, njenu Facebook stranicu, ikonicu na Android i iOS sistemu i biće deo vizuelnog identiteta ove igre, piše Startit, za koji je Milan Đukić iz Nodreusa dao izjavu.

“Iz želje da unapredimo igračko iskustvo milionima naših menadžera rodila se ideja da uvrstimo lice koje znanjem i rezultatima simbolizuje najboljeg trenera na svetu. Murinjo je bio jasan izbor. Kontaktirali smo ga, njemu se dopala ideja kao i Top Eleven, te je odlučio da odabere našu igre među mnogobrojnim igrama istog žanra”, rekao je on.

Prema pisanju pomenutog sajta, Murinjo je rekao da nijedna igra do sada nije uspela da prenese dobar osećaj vođenja kluba kao što to čini Top Eleven.

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: ,