BIZIT plus

Musk: Video zapisi će uskoro biti dostupni na pametnim televizorima

Video zapisi dužeg trajanja uskoro će biti dostupni na pametnim televizorima, rekao je Musk. Magazin Fortune je izvestio da društvena mreža X sledeće nedelje lansira TV aplikaciju za korisnike Amazon-a i Samsung-a.

PCPress.rs Image

Takmičenje sa Youtube-om

X je prošlog oktobra otvorio ranu verziju video i audio poziva za neke korisnike. Musk je rekao da planira da pretvori X u super aplikaciju koja nudi usluge od slanja poruka do plaćanja.

“Uskoro stiže”. To je bio Musk-ov odgovor na post u kojem se navodi da će duži video zapisi moći direktno da se gledaju na pametnim televizorima. Fortune je naveo da bi aplikacija mogla da izgleda slično Youtube aplikaciji.

Prema nekim izveštajima, Musk je odlučan u nameri da se takmiči sa YouTube-om. U nastojanju da postane “platforma prvenstveno za video”, X je sklopio partnerstva sa bivšim komentatorom Fox-a, Tucker Carlson-om i bivšim CNN-ovim voditeljem Don Lemon-om.

X je imao problema da zadrži oglašivače zbog kontroverzi Elon Musk-a 2022. godine. Prošlog meseca je najavljeno da će oglašivači moći da plasiraju svoje video reklame pored sadržaja koji kreiraju određeni pojedinci ili grupe.

Pročitajte i:  Bivši izvršni direktor Twittera i drugi rukovodioci tuže Musk-a

Izvor: Reuters

Facebook komentari:
Računari i Galaksija
Tagovi: , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *